Guest Anonymous Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ce ziceti de aceasta firma? De ce credeti ca cei de la firma frigoexpres au cumparat dafuri [din cate am inteles eu sunt 10]si cine stie cum sunt platiti soferii? Sa nu uitati de poze ::)va astept operele !! [tt] Dl apostol nu te superi pe mine dar numele de firma se scriu cu litere mari( prima litera) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted May 16, 2009 Administrators Share Posted May 16, 2009 Au cumparat Daf ca sa vada cum e fata de Volvo si la consum si intretinere. Dar au ramas tot la Volvo. Nu au fost multumiti deloc de DAF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 multumesc dl nu ma supar dar nu am stiut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Viorel Posted February 28, 2010 Members Share Posted February 28, 2010 Am auzit ca sunt o firma foarte buna, ca platesc bine, dar nu direct de la vrun sofer de la ei. Cica se prinde foarte greu sa lucrezi la ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Am lucrat la aceasta firma cam un an de zile, ce va pot spune este ca nu este de loc asa cum se spune aici mai sus.La descarcare trebuia sa ajungem cu un stoc de motorina sub 50 litri, atat in rezervorul de la termoking cat si in cel at tractorului, cumulat, la Volvo puteam , dar la DAF scuzati, dar ramaneau pe Cheia colegii cu ele.Dau banii la timp, in medie 1600 de lei, si daca ai noroc mai prinzi doua curse pe luna in Ungaria., adica inca 50 euro.Cei cu curse lungi externe sint cei cu "ochi frumosi", nu va luati dupa mancatorii de rahat de la ei cu care va intalniti pe afara, toti sint neamuri si prieteni cu cei care controleaza firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Am uitat sa va spun, daca nu este de lucru iti va fi dat concediu fara salar, iar daca ai treaba la garaj, la fel.Si cand mergi la garaj trebuie sa mergi ca la nunta.Odata am stat la garaj de la 9 dimineata pana la 4 dupa amiaza pt.ca sa se hotarasca daca imi aproba ulei la motor, nu mai fusesem acasa de trei saptamani.Imediat dupa revelion m-au chemat sa duc doi paleti cu legume pana la un magazin in Oradea, ca soferii care stateau in oras aveau o jena si nu puteau.Firma buna?A fost odata ca niciodata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members masacru1989 Posted June 27, 2010 Members Share Posted June 27, 2010 am auzit ca dau 30 de bani la km pe tara si salariu pe cartea de munca 1050 de lei din care 50 lei iti opreste garantie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Regii-Soselelor Posted August 9, 2011 Members Share Posted August 9, 2011 Un coleg care lucreaza la FRIGOEXPRES, si este din zona Muresului daca este amabil sa raspunda. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florin20 Posted August 24, 2011 Members Share Posted August 24, 2011 Care coleg este poate sa imi spuna daca angajeaza incepatori la Frigo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members masacru1989 Posted August 24, 2011 Members Share Posted August 24, 2011 colegu nu angajeaza incepatori decat daca ai pile. si oricum nu te sfatuiesc sa mergi la frigoexpres pentru ca e o firma in care soferi vechi cei care au lucrat si inainte cand era ITIA o duc bine, de cei noi isi bat joc, cere spaga inca de la angajare nenorocitu ala de Birau apoi trebuie sa imparti banii cu dispeceri daca vrei curse daca nu stai boschetar cu zilele la depozit la Kaufland la Ploiesti si te tine numa pe curse scurte sa nu faci km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florin20 Posted August 25, 2011 Members Share Posted August 25, 2011 Mersi fain desfat colegu. dar totusi ca incepator de unde as putea incepe in afara de dumagas si waberers care cere 21 ani iar eu nu am, si la duma trebe sa dau o gramada de bani:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members steffy22 Posted August 25, 2011 Members Share Posted August 25, 2011 la harltrans , fara sa dai bani , cateva luni pe bani mai putini si faci exp , si nu mai dai bani din buzunar , iei ... asa incepi ca incepator... sau parasesti romania si cauti afara , si poate si minti ca ai exp si gasesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florin20 Posted August 28, 2011 Members Share Posted August 28, 2011 colegu steffy22, si HartlTrans truie sa ai 21 de ani ca sa poti lucra le ei si mai trebuie si cardu ala european de sanatate ca sa te angajeze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florin20 Posted August 28, 2011 Members Share Posted August 28, 2011 eu acuma mi-am facut atestatele, la cursuri unde am umblat era un domn care a lucrat la Frigoexpres timp de 3 ani, el mi-a spus sa ma duc ca ma angajeaza numa ca 1-2 luni lucrez impreuna cu un sofer, si dupa aia imi da camion, la bani a spus ca la el cel putin nu au fost niciodata probleme, salariu la timp totul era ok, apoi acuma eu nu prea stiu ce sa fac sau mai bine zis ce sa cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kossu Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 salutare, am sunat la domnii de la Frigo, in prima faza mi-au spus ca momentan nu au locuri disponibile iar dupa 2 zile au revenit si mi-au spus sa ma prezint maine dimineata la un interviu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kossu Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 mi se pare ca ma grabeste. Lipsa de soferi nu e sunt sigur. O parere baieti? am auzit ca platesc si slabut. nici nu stiu ce sa fac! de munca e nevoie. multumesc. drumuri bune colegii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members masacru1989 Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 colegu nu merge ca asa face nenorocitu de Birau in prima faza iti spune ca nu au locuri libere dupeaia te cheama sa vi cu garantia de 1600 de lei dupa ce platesti garantia te duci la sefu de coloana si iti zice ca nu are masini disponibile si ca mai are vreo 9soferi in situatia ta......iti cere sa-i faci plinu la carciu ala de dacie care-l are, si banii pe garantie i mai vezi dupa 6 luni ca asa e facut contractu, niste nenorociti care isi bat joc de soferii noi, o duci bine doar daca ai pile sau esti de acord sa-ti imparti salariu cu dispecerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kossu Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 mna ii bun....mersi colegu de sfat. si asa de curiozitare cam la ce salar ajungi la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members masacru1989 Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 depinde pe tara ca in jur de 1600 de lei...da si aici trebe sa ungi dispecerii sa faci km altfel stai in depozit la ploiesti cu zilele si te tine pe curse de 150-200 de km, nu iti da motorina destula la tk mai opresc bani si pe motorina... zicea un coleg care o lucrat la ei ca au fost luni in care ramanea cu 7-800 de lei bani, bateie de joc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mmc66 Posted September 2, 2011 Members Share Posted September 2, 2011 va angajeaza si fara permis la ce lipsa de soferi duc dar nu va asteptati la bani multi,e buna ca si scoala de soferi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 colegilor vreau si eu cateva informti despre frigoexpres ex consum\km bani\km va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 un coleg daca stie sa imi zica cum ii viata la frigoexpres bani\km consum\km mersi mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members edymic Posted September 4, 2011 Members Share Posted September 4, 2011 Salutare colegi Ceea ce se scrie aici de frigo est erau de tot . Eu nu lucrez pe tir nu fac tara si nici comunitate si sincer va spun ca iau 1300 lei si nu sar de 6 ore munca pe zi si lucrez doar schimbul 1 de la 6 la 14 . Lucrez local pe o masina de 26t o amarata de gunoiera . Banii care ii dau cei de la frigo se fac la noi in tara si local la alte firme si fara multa alergatura . Sa auzim numai de bine . [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Eu am lucrat la Frigoexpres sia fost bine, nu am stat pe parcari cum se aude. A avut dl. Laza grija de mine si fara spaga. Pt mine a fost o firma buna. Nitu Mihai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts