Jump to content

Frigoexpres


Recommended Posts

Guest Anonymous

Ce ziceti de aceasta firma?

De ce credeti ca cei de la firma frigoexpres  au cumparat  dafuri [din cate am inteles eu sunt 10]si cine stie cum sunt platiti soferii?

Sa nu uitati de poze  ::)va astept operele ;D!!

[tt]

Dl apostol nu te superi pe mine dar numele de firma se scriu cu litere mari( prima litera)
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 9 months later...
 • 3 months later...
Guest Anonymous

Am lucrat la aceasta firma cam un an de zile, ce va pot spune este ca nu este de loc asa cum se spune aici mai sus.La descarcare trebuia sa ajungem cu un stoc de motorina sub 50 litri, atat in rezervorul de la termoking cat si in cel at tractorului, cumulat, la Volvo puteam , dar la DAF scuzati, dar ramaneau pe Cheia colegii cu ele.Dau banii la timp, in medie 1600 de lei, si daca ai noroc mai prinzi doua curse pe luna in Ungaria., adica inca 50 euro.Cei cu curse lungi  externe sint cei cu "ochi frumosi", nu va luati dupa mancatorii de rahat de la ei cu care va intalniti pe afara, toti sint neamuri si prieteni cu cei care controleaza firma.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Am uitat sa va spun, daca nu este de lucru iti va fi dat concediu fara salar, iar daca ai treaba la garaj, la fel.Si cand mergi la garaj trebuie sa mergi ca la nunta.Odata am stat la garaj de la 9 dimineata pana la 4 dupa amiaza pt.ca sa se hotarasca daca imi aproba ulei la motor, nu mai fusesem acasa de trei saptamani.Imediat dupa revelion m-au chemat sa duc doi paleti cu legume pana la un magazin in Oradea, ca soferii care stateau in oras aveau o jena si nu puteau.Firma buna?A fost odata ca niciodata!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 year later...
 • 3 weeks later...
 • Members

colegu nu angajeaza incepatori decat daca ai pile. si oricum nu te sfatuiesc sa mergi la frigoexpres pentru ca e o firma in care soferi vechi cei care au lucrat si inainte cand era ITIA o duc bine, de cei noi isi bat joc, cere spaga inca de la angajare nenorocitu ala de Birau apoi trebuie sa imparti banii cu dispeceri daca vrei curse daca nu stai boschetar cu zilele la depozit la Kaufland la Ploiesti si te tine numa pe curse scurte sa nu faci km.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

eu acuma mi-am facut atestatele, la cursuri unde am umblat era un domn care a lucrat la Frigoexpres timp de 3 ani, el mi-a spus sa ma duc ca ma angajeaza numa ca 1-2 luni lucrez impreuna cu un sofer, si dupa aia imi da camion, la bani a spus ca la el cel putin nu au fost niciodata probleme, salariu la timp totul era ok, apoi acuma eu nu prea stiu ce sa fac sau mai bine zis ce sa cred.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

colegu nu merge ca asa face nenorocitu de Birau in prima faza iti spune ca nu au locuri libere dupeaia te cheama sa vi cu garantia de 1600 de lei dupa ce platesti garantia te duci la sefu de coloana si iti zice ca nu are masini disponibile si ca mai are vreo 9soferi in situatia ta......iti cere sa-i faci plinu la carciu ala de dacie care-l are, si banii pe garantie i mai vezi dupa 6 luni ca asa e facut contractu, niste nenorociti care isi bat joc de soferii noi, o duci bine doar daca ai pile sau esti de acord sa-ti imparti salariu cu dispecerii.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

depinde pe tara  ca in jur de 1600 de lei...da si aici trebe sa ungi dispecerii sa faci km altfel stai in depozit la ploiesti cu zilele si te tine pe curse de 150-200 de km, nu iti da motorina destula la tk mai opresc bani si pe motorina... zicea un coleg care o lucrat la ei ca au fost luni in care ramanea cu 7-800 de lei bani, bateie de joc

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Salutare colegi

Ceea ce se scrie aici de frigo est erau de tot .

Eu nu lucrez pe tir nu fac tara si nici comunitate si sincer va spun ca iau 1300 lei si nu sar de 6 ore munca pe zi si lucrez doar schimbul 1 de la 6 la 14 .

  Lucrez local pe o masina de 26t o amarata de gunoiera . Banii care ii dau cei de la frigo se fac la noi in tara si local la alte firme si fara multa alergatura .

  Sa auzim numai de bine .

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
Guest Anonymous

Eu am lucrat la Frigoexpres sia fost bine, nu am stat pe parcari cum se aude. A avut dl. Laza grija de mine si fara spaga. Pt mine a fost o firma buna. Nitu Mihai

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.