Jump to content

CALMTRANS din BAIA MARE


Recommended Posts

 • Members

dupa nume suna bine dar......? :angry: 4 foi de parcurs inchise pe luna, si sms dat la fiecare alimentare cu km din bord si cantitatea de carburant. atentie firma ofera seriozitate maxima pina la angajare. ca dupa aceea......!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

da e normal sa inchizi foaia dupa o cursa romania= franta adica cind te intorci in tara inchizi foaia. dar aceasta  firma  face curse numai comunitate. ceea ce pentru mine e dubios. cunosc alta firma care inchidea foaia la sfirsit de luna si tot comunitate facea. adica AQUILA. si referitor la km. am spus ca in afara de scris pe bonul de alimentare dai si sms pe telefon.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Sunt multe firme unde se trimite mesaj cu numar de km şi cantitatea de combustibil alimentată. La fel şi cu foile de parcurs, modul de lucru poate să difere în funcție de fiecare firmă.
Ş-apăi nu te supăra, dar câte alimentări faci pe lună de e aşa complicat să trimiți un text, care nu are nici măcar maximul de 160 de caractere...
Eu scriu câte un A4 zilnic cu programul detaliat. Plus mesaj alimentări...plus mesaje după încărcare / descărcare, plus lista CMR-urilor cu toate cursele pe care le-am făcut.
Muieți ți-s posmagii?...

Edited by cico_3504
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Nu e vorba de răutate aici, doar de atribuțiile pe care le avem la locul de muncă pe lângă "volan". Deci serios acum, cum să spui despre firma asta că nu e ok pentru că trebuie să trimiți sms la fiecare alimentare?

Da, nu ar fi ok dacă ar fi probleme la salarizare, atitudine, etc. Însă dacă sunt doar "problemele" de mai sus, să fim serioşi...

Mai lipseşte un subiect de genul " Nu mergeți să vă angajați la ăia, vă pune să trimiteți sms la fiecare alimentare, firmă de 2 bani".

Nu e nimic personal, ENICA, dar te înşeli. Şi bucură-te daca firma e cum trebuie, scrie-ți foile cu drag, că de te apuci să răsfoieşti paginile pe forum şi să vezi în ce condiții se lucrează pe la unele firme, mi-e să nu te apuce plânsul...

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...
 • Members

bine domnul CristiYMP. si daca iti mai spun ca patronul a fost si inca este sofer pe una din cele 5 camioane si vrea sai conduci patru ore treizeci de minute din patru ore treizeci minute. si sa te sune sa spuna scoate diagrama din tahograf si baga la descarcat. iam spus ok. datimi mesaj pe telefon cu ce imi cereti sa fac. binenteles ca nu a facuto. sezonul urmator am parasit aceasta firma. la inceput firma spunea ca se merge la program:-?.

sper ca ajuta ce am spus eu despre aceasta firma.

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Ce spui acum e cu totul altceva..si ilegal..ai procedat corect parasind firma...E diferenta fata de cele spuse intitial...acolo nu era corect..asta deoarece in atributiile soferului intra si completarea foii de parcurs...zilnic..de exemplu....cu foarte multe detalii....plus Cmr-...si ma opresc aici..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.