Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CALMTRANS din BAIA MARE


Postări Recomandate

  • Members

da e normal sa inchizi foaia dupa o cursa romania= franta adica cind te intorci in tara inchizi foaia. dar aceasta  firma  face curse numai comunitate. ceea ce pentru mine e dubios. cunosc alta firma care inchidea foaia la sfirsit de luna si tot comunitate facea. adica AQUILA. si referitor la km. am spus ca in afara de scris pe bonul de alimentare dai si sms pe telefon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sunt multe firme unde se trimite mesaj cu numar de km şi cantitatea de combustibil alimentată. La fel şi cu foile de parcurs, modul de lucru poate să difere în funcție de fiecare firmă.
Ş-apăi nu te supăra, dar câte alimentări faci pe lună de e aşa complicat să trimiți un text, care nu are nici măcar maximul de 160 de caractere...
Eu scriu câte un A4 zilnic cu programul detaliat. Plus mesaj alimentări...plus mesaje după încărcare / descărcare, plus lista CMR-urilor cu toate cursele pe care le-am făcut.
Muieți ți-s posmagii?...

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu e vorba de răutate aici, doar de atribuțiile pe care le avem la locul de muncă pe lângă "volan". Deci serios acum, cum să spui despre firma asta că nu e ok pentru că trebuie să trimiți sms la fiecare alimentare?

Da, nu ar fi ok dacă ar fi probleme la salarizare, atitudine, etc. Însă dacă sunt doar "problemele" de mai sus, să fim serioşi...

Mai lipseşte un subiect de genul " Nu mergeți să vă angajați la ăia, vă pune să trimiteți sms la fiecare alimentare, firmă de 2 bani".

Nu e nimic personal, ENICA, dar te înşeli. Şi bucură-te daca firma e cum trebuie, scrie-ți foile cu drag, că de te apuci să răsfoieşti paginile pe forum şi să vezi în ce condiții se lucrează pe la unele firme, mi-e să nu te apuce plânsul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • Members

bine domnul CristiYMP. si daca iti mai spun ca patronul a fost si inca este sofer pe una din cele 5 camioane si vrea sai conduci patru ore treizeci de minute din patru ore treizeci minute. si sa te sune sa spuna scoate diagrama din tahograf si baga la descarcat. iam spus ok. datimi mesaj pe telefon cu ce imi cereti sa fac. binenteles ca nu a facuto. sezonul urmator am parasit aceasta firma. la inceput firma spunea ca se merge la program:-?.

sper ca ajuta ce am spus eu despre aceasta firma.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Ce spui acum e cu totul altceva..si ilegal..ai procedat corect parasind firma...E diferenta fata de cele spuse intitial...acolo nu era corect..asta deoarece in atributiile soferului intra si completarea foii de parcurs...zilnic..de exemplu....cu foarte multe detalii....plus Cmr-...si ma opresc aici..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.