Jump to content

Examen cat E


Recommended Posts

  • Members

In urma cu 2 saptamani am sustinut si promovat examenul practic la cat C, dupa cateva zile m-am prezentat la scoala pentru a-mi ridica dosarul si a merge la DRPCIV sa sustin sala pentru categoria E, dar se pare ca nu se poate asa repede sau cel putin nu de cand a intrat in vigoare ordonanta asta noua din 05.10.2015. Initial mi-a spus ca dureaza o saptamana pana imi pot da dosarul dar azi mi s-a spus ca abea dupa 20 noiembrie o sa ma pot duce sa dau sala pentru E, ca trebuie sa imi introduca datele cei de la ARR si ca dureaza bla bla.. Mi se pare aberant sa astept o luna sa ma duc sa dau sala, mai este cineva in situatia asta? asa a fost dintotdeauna sau e asa cum zicea duduia aia ca s-au schimbat treburile si nu-ti mai accepta aia la DRPCIV dosarul?

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Pregătește 68 de lei pentru taxa de la CEC...dacă ai copie conform cu originalul la dosar aia își pierde valabilitatea!Trebuie să dai sala pentru categoria CE în mai puțin de 30 de zile de la obținerea categoriei  C.Deștepții îți vor trimite permisul cu categoria C și apoi îți cer alți bani că...na...or trecut 30 de zile și ți-a ieșit permisu...mă rog...ca la noi la nimeni!

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

  • Members

Aia de la scoala mi-a zis ca e suficient sa am copie conform cu originalul la dosar, ar trebuii maine sa-mi ridic dosarul ca luni sa merg sa dau sala pentru E, sa vad ce zice

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Members

Nu stiu cum e la tine , dar eu am luat examenul la cat C pe 24 noiembrie si instructorul imi zicea sa ma duc sa-mi iau dosarul de la scoala, sa dau examenul la E , dar n-am facut asa , am dat deabia dupa 2 saptamani . Ieri am dat examenul la E , deci 2 saptamani au trecut si am dat ,se putea si mai devreme nu era un termen...

Edited by A5ftw
Link to comment
Share on other sites

  • Members

Si eu a trebuit sa astept. Asa e in Romanica, nu ai ce face. Intre timp, asigura-te ca iei sala, fa niste teste; gasesti online; eu am rezolvat pe http://arr.i-drpciv.ro/Plus ca am gasit raspunsul la o groaza de intrebari, ce acte am nevoie. Am pus costurile cap la cap si m-am gandit ca nu-mi permit sa nu iau din prima.

Edited by varu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.