Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Examen cat E


Postări Recomandate

  • Members

In urma cu 2 saptamani am sustinut si promovat examenul practic la cat C, dupa cateva zile m-am prezentat la scoala pentru a-mi ridica dosarul si a merge la DRPCIV sa sustin sala pentru categoria E, dar se pare ca nu se poate asa repede sau cel putin nu de cand a intrat in vigoare ordonanta asta noua din 05.10.2015. Initial mi-a spus ca dureaza o saptamana pana imi pot da dosarul dar azi mi s-a spus ca abea dupa 20 noiembrie o sa ma pot duce sa dau sala pentru E, ca trebuie sa imi introduca datele cei de la ARR si ca dureaza bla bla.. Mi se pare aberant sa astept o luna sa ma duc sa dau sala, mai este cineva in situatia asta? asa a fost dintotdeauna sau e asa cum zicea duduia aia ca s-au schimbat treburile si nu-ti mai accepta aia la DRPCIV dosarul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pregătește 68 de lei pentru taxa de la CEC...dacă ai copie conform cu originalul la dosar aia își pierde valabilitatea!Trebuie să dai sala pentru categoria CE în mai puțin de 30 de zile de la obținerea categoriei  C.Deștepții îți vor trimite permisul cu categoria C și apoi îți cer alți bani că...na...or trecut 30 de zile și ți-a ieșit permisu...mă rog...ca la noi la nimeni!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Aia de la scoala mi-a zis ca e suficient sa am copie conform cu originalul la dosar, ar trebuii maine sa-mi ridic dosarul ca luni sa merg sa dau sala pentru E, sa vad ce zice

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Nu stiu cum e la tine , dar eu am luat examenul la cat C pe 24 noiembrie si instructorul imi zicea sa ma duc sa-mi iau dosarul de la scoala, sa dau examenul la E , dar n-am facut asa , am dat deabia dupa 2 saptamani . Ieri am dat examenul la E , deci 2 saptamani au trecut si am dat ,se putea si mai devreme nu era un termen...

Editat de A5ftw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si eu a trebuit sa astept. Asa e in Romanica, nu ai ce face. Intre timp, asigura-te ca iei sala, fa niste teste; gasesti online; eu am rezolvat pe http://arr.i-drpciv.ro/Plus ca am gasit raspunsul la o groaza de intrebari, ce acte am nevoie. Am pus costurile cap la cap si m-am gandit ca nu-mi permit sa nu iau din prima.

Editat de varu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.