Jump to content

Roma-Kiev


johnnyit

Recommended Posts

  • Members

Buna,

Am o activitate in care imi e necesar un transport de marfa, 4,5 camioane de 20-22t pe luna din Kiev in Roma. Recent am gasit o companie care are necesitatea de a transporta aproximativ aceiasi cantitate pe ruta Roma-Kiev.

In alte cuvinte am nevoie de un camion pentru minim un an pe aceasta ruta in continuu,semiremorca cu prelata. Traseul e prin Ungaria aproape de granita cu Romania.

Gasesc vreo firma pentru acest contract la 0.75-0.8eur/km? Daca vi se pare prea putin va rog nu ma injurati:) am vazut multe oferte in Spania si Europa de Vest la 0.85-0.9eur, dar motorina e mai scumpa cu 40-45 centi fata de Ucraina si e mai departe de casa. La un rezervor de 1000-1200 se poate cumpara motorina doar din Ucraina.

Va multumesc si astept raspunsuri/comentarii/indicatii.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

La motorina diferența este mai mică, se circula pe tranzit, iar " nămolul " iese din discutie. Sunt cheltuieli suplimentare: traversarea frontierei pe la Zahony. Dacă doriți va spun eu care este tariful, până la adjunct comandant PCTF maghiar. În Ucraina mai sunt " puncte de control". Dificultăți și costuri suplimentare legate de vama, acte, viza, siguranță, schimb valutar, comunicare, protectia camion/marfa/soferi ( daca se merge in echipaj, se evita repausul in tranzit ) pe staționare la Kiev, cât durează până se obțin actele de descărcare/încărcare - se procedează la fel ca acum 20-30 de ani. Condițiile de tranzitare și staționare sunt mult mai dificile, timpii de tranzit sunt mai mari - naționale cat cuprinde - de aceea cursele de Ucraina ( si in general cele din spațiul extracomunitar ) sunt plătite mai bine decât cele din interiorul Uniunii Europene. Și șoferii care efectuează aceste curse, sunt plătiți mai bine. Iar dumneavoastra oferiti mai putin ! Și nu mai luați ca preturi de referinta, cele practicate de pocnitori de firme din Italia sau Spania. Nu scrie nicăieri ca șoferii romani trebuie să fie mai ieftini. Iar soferi italieni nu am văzut prin Ucraina !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.