Jump to content

Graba... nevoie mare!


Mit

Recommended Posts

 • Members

In Germania au fost gasiti 3 romani grabiti nevoie mare. Mergeau in coloana cu 3 capuri tractoare si din cate se pare reuseau sa doarma din mers... sau nu?

 

La un control au fost descoperiti toti 3 ca ar fi manipulat tahograful si din cate reusesc sa inteleg cu google translate se pare ca aveau buton instalat in cabina.

http://www.wuerzburgerleben.de/2015/10/21/manipulierte-lenk-und-ruhezeiten-drei-lkw-beschlagnahmt/

 

La mai multe astfel de stiri, pana le va trece cheful de joaca!

Link to comment
Share on other sites

 • EX Staff

Simplu ca buna ziua , au trucat sistemul electronic de inregistrare date ale camioanelor( tahograf )  , fiind prinsi in flagrant de catre politie .Camioanele au fost sechestrate iar soferii fiindca nu aveau rezidenta in Germania au platit cautiune pentru eliberarea lor .Acum asteapta decizia judecatoriilor !

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Din cauza unor astfel de oameni, au de suferit soferii care nu practică " conducerea de anduranță ". Am pierdut doua locuri de munca pentru ca am refuzat " maimuțăreala ", au patit-o și alți colegi. Sper să aiba parte de judecători, care să " taie în carne vie ". A lor, si a angajatorului. M-am saturat de scuze ipocrite: familie, începător, rate la bancă, casa in constructie, etc.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Domnule Giani Grecu se vede ca esti roman intotdeauna ne dorim cand cineva are probleme sa dam in el,incearca sa fii mai bun nu dori raul nimanui ca nu e ce trebuie,,Sper să aiba parte de judecători, care să " taie în carne vie "(e un gest foarte urat scris si azi cand a fost sarbatoare,pacat)in rest sincer iti spun sa ai liniste sufleteasca .

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

sasha trebuie sa intelegi ca sunt destui oameni care sau saturat de pleava venita sa faca aceasta meserie...ei accepta orice..mersul fara card...cu magnet..cu nerespectarea de program..si atunci cind apare cineva care doreste sa respecte lege este refuzat la angajare..cred ca asta era ideea colegului Giani..numai atunci cind sunt prinsi se potolesc...este ca la hoti...cind iti intra in casa ce faci..? le spui sa se duca si la vecinul ca sa fii bun samaritean..?nu cred..incalcarea de lege este incalcare..judecatorul va decide singur in functie de gravitatea faptei...

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Domnule sashatulcea, da, sunt roman și sunt mândru de acest lucru. Colegul cico a înțeles exact sensul spuselor mele. Nu am nici cea mai mică umbră de înțelegere sau compasiune pentru cei care folosesc orice metodă de manipulare a tahografului, sau care răstălmăcesc prevederile legii. Toți au " motive întemeiate ", toți sunt " cazuri sociale ". Îmi asum afirmațiile făcute. Sper să fie învățătură și pentru ei, și pentru alții. P.S.- Citiți și comentariile în limbă germană.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • Members

prefer sa ma retrag sa nu ajungem la polemici ,dar a gandi de rau pentru cineva esti deacord cu mine ca se v-a intoarce impotriva ta si nu cred ca ai vrea sa auzi pe cei din jurul tau zicand ceva de genul  Sper să aiba parte de judecători, care să " taie în carne vie " sa stii ca asa cu rautatea care o ai in tine eu tot coleg cu mine te consider.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Nu este vorba de rautate din partea mea. Hai sa-ti explic altfel: acum doi ani nu aveam un loc de muncă, nu voiam ( nu puteam ) sa plec pe comunitate, căutam ceva pe tara sau maximum tur-retur. Patru luni am umblat din poartă în poartă, pentru ca nu am vrut " să cooperez ", și din cauza asta, am proptit gardul blocului. Pot si stiu sa folosesc un " ajutor extern ", dar nu vreau! Te rog sa ma crezi, problema nu a fost materială, după 26 de ani de muncă - am prins și vremuri mai bune - pot să stau acasă o perioadă. Dar, dacă urc în cabina, vreau să știu pentru ce! Doar gandul ca nu pot găsi sau păstra un loc de muncă fără sa fac " prostituție rutieră " m-a făcut să mă urc pe pereți. Și nu am fost singurul în aceasta situație.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Cu siguranta nu ai fost singurul Giani Grecu.

Hai sa explic si eu mai exact cum vine treaba asta: cei care incalca legea taie in carnea vie a celor care vor sa munceasca cinstit. Cei care manipuleaza tahograful sa nu aveti impresia ca fac averi, ci isi fura singuri caciula pentru cativa centi in plus, iar pentru acei centi in plus multi altii nu au locuri de munca.

Da, sper sa aiba parte de o judecata si o pedeapsa aspra, sa-i lecuiasca pe ei si pe altii care vor auzi ce s-a intamplat.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Uite ca mai sunt si tampiti care ne fac de ,,minune'' prin lume si in 2015..Eu pe oameni ca astia nu i consider colegi..

Tu nu-i consideri colegi, dar BAG ul îi consideră. Şi următoarele lor controale vor fi pentru camioane cu numere de-ale "colegilor minune".

Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • Members

prefer sa ma retrag sa nu ajungem la polemici ,dar a gandi de rau pentru cineva esti deacord cu mine ca se v-a intoarce impotriva ta si nu cred ca ai vrea sa auzi pe cei din jurul tau zicand ceva de genul Sper să aiba parte de judecători, care să " taie în carne vie " sa stii ca asa cu rautatea care o ai in tine eu tot coleg cu mine te consider.

Nu crezi ca acțiunile unor colegi te afectează și pe tine? Indiferent de motivele pentru care faci prostioare , cred ca trebuie sa te gândești și la consecințele care se răsfrâng asupra colegilor. Asta doar în cazul în care avem aceeași definiție a colegialitatii.

Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Sashatulcea, tu încerci sa-ti faci singur lobby, în grupul cozilor de topor din industria transporturilor, care spionează acest forum. Mai lipsește sa-ti clonezi doua-trei conturi, care să te " susțină ". Crede-ma, poți reuși în aceasta meserie ( mai greu, ce-i drept ) și fără compromisuri.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

'''au trucat sistemul electronic de inregistrare date ale camioanelor '''

 

asta este o fapta foarte grava....nu e un necaz..au depasit timpul cu citeva minute...sau alte chestii...pentru asa ceva a existat intentie..si totul in cunostiinta de cauza....deci au fost constienti ca incalca legea si daca sunt prinsi vor raspunde...

Ce se poate intimpla daca unul dintre cei 3 face un infarct la volan din cauza oboselii..stresului..etc...MOR oameni nevinovati pe linga el...si au fost cazuri..ce se poate intimpla daca eu conduc corect si intra in mine unul dintre ei care e obosit..omorinduma pe mine si familia..?? cam asta e problema care trebuie pusa...dorim sa fie aplicata legea unii sunt mai severi..gen ''sa taie in carne vie'' altii mai ingaduitori ca tine sasha..dar legea e lege...si sincer..cred ca multi deja sau saturat de cei care ''masluiesc'' meseria noastra...

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Aici puteti gasi un articol din Italia. Soferul era italian, dar putem vedea consecintele.

 

http://www.infotrucker.ro/tahograf-fraudat-sofer-amendat-si-trimis-in-judecata/

 

Oare merita?

Pedeapsa mica rau in special pentru firma. Eu i-as ridica licenta pe viata la firma si pe sofer l-as trimite la puscarie 5...10 ani 

Edited by fery20
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.