Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Vreau daca e posibil sa ascult si eu parerile colegilor despre firmele care au oferte de munca in fiecare saptamina(sau mai bine zis sa citesc comentarii). Ca eu dupa mintea mea nu cred ca se maresc de la o zi la alta si au nevoie de alti angajati. Si citesc despre anunturi de angajare in UK cu oferte de 6,70 pe ora care mi se par chiar de "bun simt" cand o agentie de plasare ofera 10-11-12 pe ora, iar la angajator direct oferta e 15-16-17pounds pe ora. Trebuie sa invete toata lumea ca a munci nu inseamna sclavie.

Editat de Vio Nic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea..Nu te vinde ieftin..Tu ca om esti scump..De lucru se gaseste peste tot..Firmele zilelor noastre nu au nevoie de oameni liberi sa le munceasca..au nevoie de sclavi care sa depinda de ei..Si gasesc cu gramada..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

cine crezi ca se duce pe cei 6,70 in uk..? nepregatitii..iti spun eu...citeste pe aici prin forum cind ai timp si o sa vezi destule pareri..sunt unii care desi au peste 40 ani [deci mintea ''coapta''] accepta salarii de incepatori de 600 euro...altii au case...rate...si tot asa...si pentru asta confunda soferia cu pescuitul sau bucataria...cind sunt prinsi..abia atunci isi aduc aminte ca nu trebuiau sa faca..etc..rasfoieste forumul si te vei minuna..nu e nevoie de opinii pro sau contra..deoarece firmele se adapteaza la piata muncii..daca ei nu ar accepta..nu ar veni ofertele..la fiecare oferta proasta apare cel putin 2 persoane care vor sa mearga..chiar daca se taie din salariu..chiar daca se comporta aiurea...de ce..??  cred ca majoritatea se bazeaza pe ''competari''

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

6.70? Serios? Sunt romani care lucreaza pe TIR in UK cu mult sub scorul asta! Cum adica? Adica lucreaza 60-70 ore pe saptamana si primesc in mana 1300-1400 lire pe luna (da! pe luna!!!), la negru! Si asta cu drept la munca, fara restrictii!!!

Fara cont bancar, fara NINo, fara o casa inchiriata, fara nimic! Dorm prin baraci si containere prin port pe la Tilbury si prin zonele adiacente!

Daca sunt dati in primire la HMRC si Home Office, se lasa cu puscarie si interdictie pe UK, pentru munca la negru, atat pentru ei, cat si pentru "angajatorul" lor, care de obicei este vre-un pakistanez, libanez, indian, etc. Dar ce sa le explici unor ciobani rupti de realitate...

Editat de Phraeudian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Phraeudian as vrea sa vad un moderator care te v-a trimite intr-un repaus fie el si saptamanal daca nu si anual ca sincer ma abtin din toata constiinta mea sa nu jignesc dar cine esti tu domnule sa te exprimi citez ,, Dar ce sa le explici unor ciobani rupti de realitate...,,(adica vrei sa spui ca tu de la Galati ai trecut tunnel sous la manche iar acum iti permiti sa vorbesti de sus cu cuvinte gen ciobani???????????????? bravo domnule ,sau rog un moderator daca am gresit eu cu ceva sa ma baneze dar nu ma pot abtine cand observ atata rautate de ce nu ne putem vedea de drumul nostru si doar sa ajutam daca putem nu sa jignim si sa criticam si sa radem ,pacat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu e vorba de rautate, Sasha de la Tulcea. Este vorba despre munca la negru! Eu cu munca la negru nu am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata deacord! Daca tu esti deacord cu munca la negru, sa fii sanatos! Sa vedem noi la pensie...de unde pensie...dupa munca la negru...intelegi tu.

 

Si DA, din punctul meu de vedere...sa ai drept la munca intr-o tara si sa nu fii in stare sa iti faci un numar national ca sa beneficiezi legal de contract de munca cu toate drepturile (asigurare medicala, somaj, pensie), sa muncesti la negru  pe bani mult mai putini decat MINIMUL LEGAL NATIONAL, este FIX dovada de prostie !

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Tu nu vrei sa realizezi nici macar in ultima clipa ca nu poti jigni pe cineva spunand ca e cioban ajuta-l omule daca poti ce este asa greu iar daca nu urmeaza-ti drumul si vei fi mult mai linistit , jignind nu vei schimba nimic , si nu te supara dar tu in orice topic ii trimiti pe toti la puscarie chiar nu te poti abtine si mereu esti tipul cu reclamatii , nu e ce trebuie , noapte buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Trimit pe toti la puscarie? Eu nu sunt judecator, nene! Doar prezint riscurile pe care si le asuma unii!

Nu ajut? Ba dimpotriva, chiar asta fac! Ajut si eu in felul meu: trag semnalele de alarma!!!

Sunt mereu tipul cu reclamatii? Pai normal ca da! Deschide si tu ochii si uita-te imprejur: chiar nu vezi ce a ajuns meseria asta si cum sunt tratati oamenii, soferii, etc? Ce te astepti sa fac, sa aplaud si sa trag cu confetti, eventual sa aprind artificii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sashatulcea Cei descriși mai sus sunt genul de oameni care nu pot fi educați în nici un fel, ei reprezintă "ghetoul" transporturilor și așa o să fie până or sa iasa la pensie. Și din proprie experiență stiu ce vorbesc, am încercat să explic și să ajut, unii nu pot mai mult, nu îi intereseaza, nu se poate discuta civilizat sau pur și simplu nu se poate purta o discuție şi cu asta-basta. Vrei un exemplu? Mi se plânge un coleg într-o parcare că nu ar avea asigurare medicală pe contractul pe care era angajat. Pentru că am muncit pe un contract similar în trecut, am inceput sa-i explic. Omul mă intrerupe și schimbă subiectul cu un altul fără importanță, așa din senin ca și cand am fi discutat despre filme. Poate n-oi avea eu carismă de nu e atentă lumea când vorbesc dar cu atitudini de genul la ce să te aștepți? Oameni care nu știu ce semnează când se angajează, care vor să lucreze direct pentru  firme din vest și nu stăpânesc limba română cum trebuie, darămite limba cerută la angajare, oameni ce nu își cunosc drepturile din țara unde lucrează, care după angajare întreabă cum mai combină și ei ceva marfă sau motorină, pe care îi preocupă ce fac ceilalți întruna, care nu se adaptează, nu vorbesc decât cu cei de seama lor, se uită urât la restul natiilor dar când autohtonii nu-i salută sar în sus și urlă că ăia-s rasişti, chipurile, care se ceartă din orice oricând și oriunde și fără nici un motiv întemeiat, gen "de ce nu e gata comanda". Mai vrei? Ai dreptate, nu ajungi nicăieri jignind, câteodată îți vine să pui mâna pe o bâtă. Nu fac pe moralistul și pe corectul prin postul ăsta, e ceea ce se întâmplă, sunt sigur că mulți au "experimentat" situațiile de mai sus.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

  Subscriu! Nu muncii la negru si nu muncii neremunerate corect si in deplina corelatie cu salariile din tara respectiva....Acuma daca sunt ciobani sau nu , nu stiu dar neantelepti sunt précis. Daca-ti vinzi pielea ieftin atunci nu-ti pretuiesti munca si nici nu te respecti , o faci de nevoie sau din lipsa de alta ocupatie, marog care cam tot aia e...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.