Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TRIP TRANSPORT SOLUTION


Postări Recomandate

  • Members

Cred ca mai bine ar fi fost ca la semnarea contractului sa fi negociat clauzele trecute in contract si astfel poti fi la adapost de situatii neplacute. In cazul in care se semneaza "ca primaru' " pot aparea neplaceri la orice firma. Eu sunt patit si de aceea cred ca e important acel moment.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Poti primi o parere buna despre o firma de la un coleg care incalca toate legile, sub pretextul ca asa castiga bine pe moment, si astfel sa- ti formezi o imagine. Nu zic ca e cazul neaparat in firma despre care intrebi..dar se poate intampla. Asa ca, cred eu, ca e mai bine sa ne ferim de efectul de turma care-l poate creea cateva pareri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Am avut onoarea si eu saptamana trecuta sa am o discutie telefonica cu firma data de transport (a carui sediu se afla in Cluj-Napoca, calea Turzii 247, vis-a-vis de Mercedes-Benz Centru in cladirea de AS24). Am stabilit pe telefon un interviu pentru ziua urmatoare, de dimineata (nu sunt din Cluj, dar am parcurs o distanta enorma ca sa ajung la ei). Zis si facut, a doua zi in pofida unei ploi mari, inainte de ora stabilita eram in fata cladirii AS24. Am sunat cu 5 min pana, ca sa-i instiintez ca sunt pe loc, dar nu mi-a raspuns nimeni, dupa mai multe incercari nereusite am dat un mesaj. Dupa vreo 15 min, hotarat de plecare (eram deja langa gara, pe ploaie nu era prea vesel de asteptat), am primit raspuns ca ceva a intervenit la dansii foarte urgent si a trebui amanat interviul pe deseara ori a doua zi de dimineata. Am ras !!!!!! Ce sa zic? Trageti si Voi concluzii colegilor cat de seriosi sunt si ce nevoie mare de soferi au, cine a vrea de gand sa se angajeze la TEPARII dati. Dar ganditi-va ce de interesant va fi, cand o sa vina ziua salariului????????????? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Urâtă atitudine din partea lor. Ai pierdut timp și niște bănuți, dar mai puțin decât dacă rămâneai " amanet " pe afară... Poate tot răul, spre bine. Am pățit-o și eu - de două ori -, dar m-am deplasat puțin. Ultima dată, interviu, prezentare condițiile contractului, ne înțelegem la bani, a doua zi urma să perfectăm actele, și să preiau camionul. Mă prezint, nimeni la birou, nimeni nu răspunde la telefon. Furios, am plecat acasă, am " încălecat " telefonul " și net-ul, am găsit altă firmă, în ziua aia, și de atunci sunt acolo. Pe o scară de la 1 la 10, este de 9... A, nu sunt români. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.