Jump to content

Opinii despre inceperea unei afaceri de transport cu utilitara 3,5t.

mrb

Recommended Posts

• Members

Buna ziua. sunt un nou membru pe acest forum si drept urmare incepator in domeniul transporturilui,

As dori cateva informatii de la cei mai experimentati in acest domeniu cu privire la infiintarea unei mici firme de transport marfa cu utilitara 3.5t,

Tin sa precizez ca as dori achizitioarea unei utilitare Mercedes Sprinter xxl  pentru desfasurarea activitatii de transport. eu sa fiu soferul masinii dar am dubii cum voi reusi sa-mi gasesc curse  ;daca se reuseste sa faci  ceva in tara sau trebuie sa mergi pe comunitate?

Cursele e mai profitabil sa le cauti tu pe bursa sau sa lucrezi pentru o casa de expeditie si ulterior te platesc ei ?

Astept opinii si sfaturi din partea domniilor voastre  si multumesc anticipat tuturor raspunsurilor !

• Members

am avut camionul/camioanele  mele. am lucrat si in Europa si in Nord America. Am fost si sofer, si mecanic, si freight broker si dispatch. Am lucrat si ca independent si camion dat la firma. Concluzia este ca lucrurile se fac in urmatorul fel. Gasit client, atentie la semnarea contractului. Stiind ce fel de tranport faci, stii ce agregat sa cumperi. Daca te pricepi. Cumparat agregat nou. La mana a doua, de obicei a taspea, nu mai imi trebuie. Cand iti cumperi camion ai doua variante. Ori platesti banii la banca, ori platesti la mecanic.

• Like 2

• 2 months later...