Members mrb Posted November 22, 2015 Members Share Posted November 22, 2015 Buna ziua. sunt un nou membru pe acest forum si drept urmare incepator in domeniul transporturilui, As dori cateva informatii de la cei mai experimentati in acest domeniu cu privire la infiintarea unei mici firme de transport marfa cu utilitara 3.5t, Tin sa precizez ca as dori achizitioarea unei utilitare Mercedes Sprinter xxl pentru desfasurarea activitatii de transport. eu sa fiu soferul masinii dar am dubii cum voi reusi sa-mi gasesc curse ;daca se reuseste sa faci ceva in tara sau trebuie sa mergi pe comunitate? Cursele e mai profitabil sa le cauti tu pe bursa sau sa lucrezi pentru o casa de expeditie si ulterior te platesc ei ? Astept opinii si sfaturi din partea domniilor voastre si multumesc anticipat tuturor raspunsurilor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted November 22, 2015 Moderators Share Posted November 22, 2015 sincer pina iti da un raspuns cineva e util sa citesti subiectele din topicul asta..te ajuta..au mai fost persoane care au pus aceiasi intrebare..sau apropiata..asa ca merita sa le rasfoiesti..poate iese ceva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted November 23, 2015 Members Share Posted November 23, 2015 am avut camionul/camioanele mele. am lucrat si in Europa si in Nord America. Am fost si sofer, si mecanic, si freight broker si dispatch. Am lucrat si ca independent si camion dat la firma. Concluzia este ca lucrurile se fac in urmatorul fel. Gasit client, atentie la semnarea contractului. Stiind ce fel de tranport faci, stii ce agregat sa cumperi. Daca te pricepi. Cumparat agregat nou. La mana a doua, de obicei a taspea, nu mai imi trebuie. Cand iti cumperi camion ai doua variante. Ori platesti banii la banca, ori platesti la mecanic. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FlapJack Posted November 24, 2015 Members Share Posted November 24, 2015 Iti trebuie "Know how-ul"! Si acest "Know how" nu ti-l formezi pe forumuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members TirExpress Posted November 24, 2015 Members Share Posted November 24, 2015 E adevarat, oarecum. Din pacate, prea multi au acces la internet. Dar exista si info util. Cu atentie si creier... Sent from my SGH-T999L using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mrb Posted February 16, 2016 Author Members Share Posted February 16, 2016 Va multumesc pentru opiniile voastre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts