Members cristi ene Posted December 11, 2015 Members Share Posted December 11, 2015 Buna ziua, pentru un nou proiect angajez 2 soferi profesionisti care sa dovedeasca si alte abilitati decat cele de conducere ale masinii. In acest sens propunerea mea este: 3 luni angajare de proba pentru a fi testat in aceasta perioada salariul este de 1600 euro plus alte bonusuri. In cazul in care salariatul va dovedi excelente calitati in ceea ce priveste condusul si modul sau de a se manifesta, descurca, etc, va putea accede la urmatorul nivel - de partener de afaceri. In acest sens va trebui sa isi faca intreprindere individuala, pfa sau orice alta forma de societate, va primi un ansamblu complet in comodat, minim EEV si o remorca excelenta!!!, si o plata care va incepe de la 2200 euro plus TVA!!!, CV- urile se vor trimite la adresele : p.andrei@macbros.ro , sales@adtlogistics.ro relatii la tel: +40 757.632.915 , +40 725 970.750 Atentie!!! : Aceasta este o oferta. Nu toti candidatii vor fi selectati. Am nevoie de oameni deosebiti - "PREMIUM" !!! care sa doreasca sa castige mai multi bani fara sa faca investitii pentru inceput, sa invete sa si conduca firma si sa fie propriul sau sef, un bun gestionar. Rog daca sunteti interesati dati un telefon. Daca nu, treceti mai departe fara a lasa comenturi inutile! Va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi ene Posted December 11, 2015 Author Members Share Posted December 11, 2015 Abia acum am observat ca nu am postat in categoria in care trebuie - Angajari, rog adminii sa mute postul in categoria angajari, desi as avea rugamintea sa o lasati si in categoria burse de transport. Va multumesc anticipat!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts