Jump to content

Problema cutie ZF 12 trepte AS tronic.


Recommended Posts

  • Members

Buna seara!!

Conduc un Daf din 2004  echipat cu o cutie ZF de 12 trepte AS tronic fara retarder.Poate cineva sa ma ajute cu o informatie legata de aparitia f greoaie a N-ul (neutralului).Uneori nu apare nici dupa ce supapa de la scara refuleaza la 10 atm. fiind nevoit sa il opresc si sa il pornesc de mai multe ori.Unde ar trebui umblat(ce se face vinovat de aceast lucru) pentru remedierea problemei.

Mentionez ca uleiul este schimbat, iar cutia nu e prevazuta cu filtru.

Va multumesc!!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Poti sa il inchizi.....oricum cauza nu e aia la care te referi tu....apare greu datorita pistonaselor actionate pneumatic de sub AS tronic.azi am curatat....asa informativ....daca vrei iti pot spune si ce influenteaza negativ "cauza"....tot informativ....:)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Colegule nu le-am curatat eu personal....le-a curatat meseriasul. cica la 800 000 km cat are capul e ceva normal sa fie pline de "sicleala". si eu schimb desecatorul de 2 ori....apropo mi-a schimbat si uleiul la cutie.mi-a pus 75W80(in cutie era api gl4 80w90). Aici e alta discutie legata de ulei....2 mecanici care repara cutii zf recomanda uleiuri diferite(unul 80w90, altul 75w90), iar cei de la DAF reprezentanta 75W80(uleiul care e specificat si pe pansonul de la cutie).....masina schimba beton....N-ul apare si la 7 atm.inainte sa apuce sa se stinga P-ul....drumuri bune....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.