Members alint Posted January 14, 2016 Members Share Posted January 14, 2016 (edited) Buna dimineata Stie cineva de ce nu mai indica presiunea la aer pe bord Camionul este un Man TGA 18.440 din 2007 De ieri nu mai indica presiunea si apare pe bord urmatoarele erori zbr 01086-04 zbr 01087-04 zbr 01088-04 Multumesc Edited January 14, 2016 by alint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LAUR_LAUR Posted January 14, 2016 Members Share Posted January 14, 2016 Salut claxonele iti merg ?Daca nu iti merge claxonul vezi ca eu am avut problema asta si a fost scurt la firele claxonului sau se poate scurt direct in claxon Nu stiu ce legatura are circuitul de aer cu claxoanele dar la mine asa a fostVezi ca meseriasii astia jmecheri vreo 2-3 ma puneau sa schimb toti senzirii de aer aia de langa baterii (vreo 4 ) si nu sunt decat vreo 1200 ron toti ITI DAI SEAMA CA AI SCHIMBAM DEGEABASper sa te fii ajutat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alint Posted January 15, 2016 Author Members Share Posted January 15, 2016 Salutare Mutlumesc pentru raspunsul acordat. Am gasit buba pana la urma Era o siguranta in bord arsa. Multumesc mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alint Posted January 25, 2016 Author Members Share Posted January 25, 2016 Colegu laur_laur Ai avut dreptate acea siguranta arsa a fost de la claxon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts