Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Salutare tuturor,

Referitor la firma de mai sus, as dori sa aflu detalii legate de modul lor de lucru, respectarea timpilor de condus respectiv odihna, seriozitatea în privința remunerarii șoferilor, parc auto, etc. Rog pe cei care dețin astfel de informații sa-și exprime părerile pro sau contra angajării în aceasta companie.

Mulțumesc și drumuri bune!

Editat de StevenG78
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu am lucrat la aceasta firma. Am vorbit cu soferi polonezi angajati la ei. Venitul e compus din: 50euro pentru fiecare zi pe comunitate(diurna) + salariul minim pe Polonia. Schimbul de camion se face in Polonia( nu m a interesat in ce oras pentru ca nu ma intereseaza angajare la ei). Se lucreaza si in echipaj( erau in parcare si echipaje) si singur pe cabina. Polacul cu care am conversat mi a zis ca el lucra 3 saptamani cu una acasa. Nu l am mai intrebat cat e platit cand sta acasa. In general am vazut scule bune la ei (pe dinafara arata bine ). Sunt soferi de toate natiile acolo. Trebuie sa stii ca polacii sunt la fel ca si romanii la birou. Daca dai peste unul(una) dornic de afirmare in firma, zile negre o sa ai cu el disponent. Bafta la interviu. 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mulțumesc de răspuns, lucimarco. Eu am sunat la un numar. de telefon primit de la un angajat de-al lor lituanian. Am discutat inițial în engleza cu o persoana de la firma mama, după care am fost redirecționat către subsidiara din Cluj. Pe scurt: 48EUR/zi diurna+1300 RON brut pe țară, plecat 6 săptămâni cu 2 acasă. Detalii mai multe voi afla luni la interviu (dacă mă voi prezenta). Ideea e că până acum am mers pe recomandare din partea colegilor și n-as vrea sa "mi-o fur" tocmai acum. Dar...încercarea moarte n-are. Mulțumesc încă o data de informații. Cele bune!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ce mi aduc aminte... parca era ceva de genul 390 salariul minim pe Polonia(net). La oferta primita de tine se subevalueaza romanul prin salariul de bazq(net valoare). 2 euro din diurna (cred) e comisionul firmei de recrutare din Ro. Legislatia nu ajuta cu nimic soferul de mare tonaj plecat in deplasare. In general, la firmele mari, se respecta normele europene pentru transportul rutier al marfurilor. Cel mai indicat e sa discuti si sa scrii la contract clauzele care le doresti. De aia se cheama contract. Eu ti am povestit doar o duscutie. Eu nu cred 100% discutiile de parcare. Daca te infigi la castig si restul ramane pe planul 2, sa nu ai surprize mai tarziu. Bafta. 

Editat de lucimarco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 Oricum este subevaluata oferta pentru munca depusa de est european fata de vest european din mai multe puncte de vedere: spor de noapte, duminicile, sarbatori legale, si nu in ultimul rand salariul de baza ( chiar daca suntem cetateni ai unui stat esteuropean, munca o desfasuram in tari vest europene). Ramane la latitudinea ta daca vrei sa muncesti prin agentii. Sunt bune si ele( vezi exemplu din B, Nl, GB samd) dar sa reflecte situatia din teren. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De acord cu părerea ta. Voi ține cont și voi reflecta îndelung dacă e momentul unei schimbări. Ce mă "încânta", dacă pot spune așa, e că nu aș mai fi plecat 3 sau 3 luni jumate de acasă, as lucra singur pe cabină și nu în ultimul rând pe același venit din prezent. Ceea ce mă dezarmează sunt diversele cazuri cu firmele care nu-și respecta obligațiile contractuale în relația cu angajații. Dar ăsta e un risc pe care ni-l asumăm fiecare în atari situații.

PS. Nu e vorba de agenție în cazul de față, în Cluj funcționând Heisterkamp Transport România SRL, ce-i drept din mai 2015.

Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.