Members tofandragos2012 Posted February 6, 2016 Members Share Posted February 6, 2016 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema , la acest actros din cauza condensului+ulei , mi-a spart filtru desicator si a ajuns albeata (silicagel dizolvat)in toata instalatia , am schimbat supapa de refulare ,am schimbat distribuitorul ala de langa ea pentru .ca nu imi mai dadea aer la vagon ,cabina,frane si desicator nou .Dupa o saptamana nu imi mai facea aer peste 8 atmosfere , am schimbat kitul de reparatie compresor si segmenti de la compresor si era ok, dar acum numai duduie asa tare filtru desicator se aude doar putin .Care sa fie problema ?sa aiba oare influenta senzorul de umiditate din butelie care imi apare ca eroare pe bord ? sa fie iarasi plin filtru desicator pentru ca a mai avut o mica pierdere la o camera de franare ? ?sau sa imi faca probleme mizeria ce a mai ramas pe instalatie din albeata aia chiar daca am spalat buteliile cu vapcotil cand am segmentat compresorul?si inca ceva dupa ce refuleaza parca se aude ceva fasaind ,ca si cum nu ar inchide complet supapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted February 6, 2016 Administrators Share Posted February 6, 2016 Salutare , filtrul uscator se cheama si daca a ajuns sa fie spart inseamna ca nu sa schimbat de mult , rolul lui este de a pastra aerul produs de compresor curat si uscat , curat de vaporii de ulei pe care ii scapa compresorul prin uzura si uscat de la diferentele de temperatura prin care se produce condens . Daca a avut scapari sau daca ai circulat cu el spart amestecul de condens ulei a patruns in instalatie , si imprastiat peste tot , cel mai probabil ca acesta sa manance garniturile , care si ele imbatranite cedeaza usor . Deobicei se face o recalibrare , se recalibreaza presiunea de refulare , din cauza mizeriei si a presiunii se poate modifica momentul de refulare . Fasaitul e ca inca ai condens in instalati. , ai apa in camarutele de sub filtru cum il desurubezi , apa ingheata si nu lasa supapa centrala sa lucreze, nu se inchid circuitele , unele raman intredeschise si scapa presiune . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted February 7, 2016 Administrators Share Posted February 7, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tofandragos2012 Posted February 7, 2016 Author Members Share Posted February 7, 2016 (edited) Multumesc , dar care ar fi solutia sa pot remedia cat mai usor problema pentru ca pierderile de aer le-am remediat ! sa pun wabcotil in supapa aia sa numai inghete cat o mai fi temperaturi scazute ? sau cum sa fac ? Edited February 8, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tofandragos2012 Posted February 7, 2016 Author Members Share Posted February 7, 2016 Apa asa ca in imaginea postata nu am, si nici in butelii condens ? doar acolo in compresor unde sunt lamelele am gasit condens ;dar am curatat si le-am inlocuit ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SimionDoru Posted March 21, 2016 Members Share Posted March 21, 2016 offtopic si exces de caps..eliminat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts