Jump to content

PROBLEMA AER ACTROS MP1


tofandragos2012

Recommended Posts

  • Members

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema , la acest actros din cauza condensului+ulei , mi-a spart filtru desicator si a ajuns albeata (silicagel dizolvat)in toata instalatia , am schimbat supapa de refulare ,am schimbat distribuitorul ala de langa ea pentru .ca nu imi mai dadea aer la vagon ,cabina,frane si desicator nou .Dupa o saptamana nu imi mai facea aer peste 8 atmosfere , am schimbat kitul de reparatie compresor si segmenti de la compresor si era ok,  dar acum numai duduie asa tare filtru desicator se aude doar putin .Care sa fie problema ?sa aiba oare influenta senzorul  de umiditate din butelie care imi apare ca eroare pe bord ? sa fie iarasi plin filtru desicator pentru  ca a mai avut o mica pierdere la o camera de franare ? ?sau sa imi faca probleme mizeria ce a mai ramas pe instalatie din albeata aia chiar daca am spalat buteliile cu vapcotil cand am segmentat compresorul?si inca ceva dupa ce refuleaza parca se aude ceva fasaind ,ca si cum nu ar inchide complet supapa.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Salutare , filtrul uscator se cheama si daca a ajuns sa fie spart inseamna ca nu sa schimbat de mult , rolul lui este de a  pastra aerul produs de compresor curat si uscat , curat de vaporii de ulei pe care ii scapa compresorul prin uzura si uscat de la diferentele de temperatura prin care se produce condens .  

 

Daca a avut scapari sau daca ai circulat cu el spart amestecul de condens ulei a patruns in instalatie , si imprastiat peste tot , cel mai probabil ca acesta sa manance garniturile , care si ele imbatranite cedeaza usor . 

Deobicei se face o recalibrare , se recalibreaza  presiunea de refulare , din cauza mizeriei si a presiunii se poate modifica momentul de refulare . 

Fasaitul e ca inca ai condens in instalati. , ai apa in camarutele de sub filtru cum il desurubezi , apa ingheata si nu lasa supapa centrala sa lucreze,  nu se inchid circuitele , unele raman intredeschise si scapa presiune . 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.