Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PROBLEMA AER ACTROS MP1


tofandragos2012

Postări Recomandate

  • Members

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema , la acest actros din cauza condensului+ulei , mi-a spart filtru desicator si a ajuns albeata (silicagel dizolvat)in toata instalatia , am schimbat supapa de refulare ,am schimbat distribuitorul ala de langa ea pentru .ca nu imi mai dadea aer la vagon ,cabina,frane si desicator nou .Dupa o saptamana nu imi mai facea aer peste 8 atmosfere , am schimbat kitul de reparatie compresor si segmenti de la compresor si era ok,  dar acum numai duduie asa tare filtru desicator se aude doar putin .Care sa fie problema ?sa aiba oare influenta senzorul  de umiditate din butelie care imi apare ca eroare pe bord ? sa fie iarasi plin filtru desicator pentru  ca a mai avut o mica pierdere la o camera de franare ? ?sau sa imi faca probleme mizeria ce a mai ramas pe instalatie din albeata aia chiar daca am spalat buteliile cu vapcotil cand am segmentat compresorul?si inca ceva dupa ce refuleaza parca se aude ceva fasaind ,ca si cum nu ar inchide complet supapa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Salutare , filtrul uscator se cheama si daca a ajuns sa fie spart inseamna ca nu sa schimbat de mult , rolul lui este de a  pastra aerul produs de compresor curat si uscat , curat de vaporii de ulei pe care ii scapa compresorul prin uzura si uscat de la diferentele de temperatura prin care se produce condens .  

 

Daca a avut scapari sau daca ai circulat cu el spart amestecul de condens ulei a patruns in instalatie , si imprastiat peste tot , cel mai probabil ca acesta sa manance garniturile , care si ele imbatranite cedeaza usor . 

Deobicei se face o recalibrare , se recalibreaza  presiunea de refulare , din cauza mizeriei si a presiunii se poate modifica momentul de refulare . 

Fasaitul e ca inca ai condens in instalati. , ai apa in camarutele de sub filtru cum il desurubezi , apa ingheata si nu lasa supapa centrala sa lucreze,  nu se inchid circuitele , unele raman intredeschise si scapa presiune . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.