Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SC Petcor SRL - Vicovu de Sus - ȚEPARI


Postări Recomandate

  • Members

Înțeleg! Este vorba despre băieții de la drumuri-bune.ro.

Astăzi am fost la ITM pentru a mă interesa să depun următoarea plângere cu desfășurătorul de la bancă pentru că dl. patron susține că mi-a dat banii. Bani pe care i-am cheltuit în interesul firmei lui pe tichete toll collect, aditiv ad-blue și viniete (Austria, Benelux). Exact ce povesteam mai sus.

Orice ar fi nu dau înapoi până nu îmi văd banii în cont, fie ei și cei 35 euro obligatorii... 35 euro x 25 zile sau 26 mai exact. Și în a 26-lea zi am stat cu camionul și l-am păzit până a venit celălalt șofer trimis de el.

Cel mai probabil va urma un proces și tot îmi voi vedea banii. Sunt dreptul meu și el știe asta. Drumuri bune și grijă mare la asemenea oameni fără scrupule.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Acum 5 min mi-am primit bănuții calculați la minim de diurmă. Legea și-a spus cuvântul. Mulțumesc drumuri-bune.ro și ITM. Drumuri bune și fără incidente!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Îmi cer mii de scuze față de voi @Mario Bandit.

Vă mulțumesc că mi s-a permis să îmi spun off-ul. Oricum link-ul cu povestea mea pe facebook a fost pus de aici. Este foarte bine că sunteți voi, băieții de la drumuri bune și ITM-ul care încearcă să își facă treaba cât mai bine și prompt.

Voi ați mai rămas ultimul nostru ajutor de încredere la nevoie. 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Unul din cazurile fericite..colegii ar trebui sa invete din experienta ta si sa nu mai lase de la ei...azi unul...miine altul..banii se aduna...in buzunarul patronilor desigur..Asa vor invata si ei sa fie corecti si sa isi trateze corect angajatiii...Succes

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

terminator..te rugasem sa iti sustii afirmatiile mai sus cind spuneai de inregistrari..tu...nimic...Acum el a primit ,conform spuselor lui ,restul de bani datorat..calculati la o diurna minima..bun si asa...Acum tu revii si spui ca minte....ca nu a fost nici macar angajat..Pai daca nu era angajat al firmei cum era trimis in cursa..?? cum i sa dat camionul firmei si actele lui..? cum i s-au dat bani pe mina..??..Cum de tu lai vazut ca nu se descurca prin porturi..??..Nu ai impresia ca e ''cam trasa mita de coada''...?

Impresia mea personala este ca esti un personaj din conducerea acestei firme..nu ca esti un simplu sofer angajat la ei...te rugasem sa ne spui prenumele ca sa stie si LivCir despre cine este vorba..nu ai zis nimic...Din partea mea sa stii ca poate fi un sofer care nu cunoaste nimic despre meserie..dar firma l-a trimis in cursa..firma ia cerut sa lucreze intr-un anumit loc..ia dat de munca..si el a muncit..chiar nu mai conteaza daca a avut intirzieri..sau alte probleme..A muncit...Si pentru asta trebuie platit..cu salariu si diurna aferenta..Bravo lui ca nu s-a lasat intimidat si a actionat..asa sia recuperat banii pe care cei din firma nu vroiau sa ii dea...

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sa va spun realitatea despre minciunile lui livcir a dorit sa se angajeze mintindul pe respectivul angajator ca are o droaie de experienta dar angajatorul ia cerut referinta de la ultimul post de munca si in cele din urma nu la angajat pentru ca a vazut ce fel de om este pentru vorbele de defaimare va fi tras la raspundere de lege sunt toate dovezile pentru merge mai departe va multumesc

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Domnule cico banii sia luat de mult liv cir dar ii place minciuna si dispretul asta ii place de asta va avea parte nu am spus ca nu a lucrat la per cor mati intles gresit mai cititi o data daca nu luati lectii de limba romana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca vrei sa verifici experienta unui sofer ai nevoie de maxim 10 min . Daca l-ai angajat inseamna ca iti asumi profesionalismul lui . La salariul oferit de aceasta firma si la conditiile de lucru ar trebui sa aibe un singur sofer si anume pe detinatorul firmei . Toata strategia de functionare este cea clasica , "dumping social".  

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

C_M ai dreptate cu experienta dar trebuie sa tii cont ca livcir nu avea experienta ca din discutii am observat ca patronul lui ia facut atestatele....si am o intrebare daca patronul nu ii dadea banii de mancare cum a stat trei saptamini?a stat doua saptamini cu un coleg si o saptamina singur cum atunci avea bani de mancare si dupa ce a ramas singur nu ii mai dadea bani?...cam incurcata treaba si inca ceva eu cred ca el nu se descurca si de asta a plecat....daca nu ii dadea banii eu cred ca pleca din prima zi....

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Lecții de limba română??? Tu te vezi pe tine? Nici nu știi să scrii și îi trimiți pe alții să ia lecții de limba română. Esti penibil! ITM-ul și băieții de la drumuri-bune.ro și-au spus cuvântul. Dacă mai ai ceva de împărțit cu mine te rog să o faci pe cale legală sau să o termini aici.

Cum mi-ai virat banii ți-am dat mesaj și ți-am zis că nu am vrut să se ajungă așa departe și eu am vrut doar ce era al meu.

Vino cu dovezi la acuzele aduse de tine că mi-ai dat banii la timp și nu acum 2 zile (09.03 la 17:09), la fel și la acuzele că ți-am stricat mașina după ce eram plecat sau când am plecat din țară și am mai reușit să lucrez 25 zile pe ea. Aștept să mă dai în judecată și să cer expertize la tot ce tu acum mă acuzi și îți voi dovedii și în instanță lucrurile pe care amândoi le știm deja. Nu am fost niciodată de rea credință în raport cu tine, fi corect și recunoaște că dacă îmi dădeai banii la timp eu nu aș fi mers la ITM. Iar acum ceea ce spui probabil spui din răzbunare. Eu nu îți voi mai răspunde nici la postările de aici, nici telefonic, nici prin sms. Eu am încheiat orice discuție. Doar legea va vorbii dacă se va ajunge acolo și eu am încredere că îmi va da dreptate pentru că todeauna am spus adevărul cu cele întâmplate pe perioada cât am stat la tine la lucru (19.01 - 13.02). Îți doresc sănătate și numai bine și nu îți port niciodată pică pentru acele trei zile de frig și 4 de foame.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Doamna Maraciuc , dumneata ce ,, functie ,, ai in ,, ecuatia ,, asta ? 

 

Pe la inceputul subiectulul am facut o intrebare , ca toti faceti publicitate gratis firmei , si citez : firma serioasa si da banii , poate ne explica careva ce.inseamna seriozitatea asta ca pana acum se intelege contrariul si se cer argumente serioase , nu pupaturi patronale ca dati de munca si alte batai de campi similare celor pomenite de domnul terminator , rog cea mai mare seriozitate , ca sa nu ajungem ca in cazul Bosanci sa dovedim adevarul cu isctr-ul si itm-ul .  

LivCir te rog , decizia Itm . 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Domnule mario bandit nu e destul cat va pupati in fund cu acel om  dv ce calitate aveti sunteti avocat sau procuror?ori va place sa ponegriti pe altii cum face si respectivul si ( eliminat ) 

Editat de cico_3504
Limbaj nepermis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De ce ma intrebati in ce functie sunt?va deranjeaza ceva?sunt sofer si nu am treaba cu firma aia nici nu o cunosc dar ma enerveaza cand vine cate un ( eliminat )  si nu are abar de nimica...ei se cred soferi daca stau cateva saptamini pe extern....apoi daca nu sunt multumiti vorbesc urat de fosti patroni....rusine...si inca ceva mario bandit stiu ca ii tii partea...probabil sunt [sau sunteti..nu am reusit sa imi dau seama la acel ST..]prieteni sau neamuri....dece nu a sarit altul in ajutorul lui....se crede sofer of of of

Editat de cico_3504
Limbaj nepermis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Hai sa lamurim 2 lucruri si cascati bine ochii ca nu ,, toc ,, de 7 ori ca popa pentru orice ,, baba ,, surda , forumul ofera spatiu soferilor pentru a impartasii idei , situatii sau incidente legate de o firma , in regulamentul forumului pe care il acceptati da nu il cititi se precizeaza clar cum tot ce numeste autorul cade in responsabilitatea lui ,firma care se considera lezata isi poate apara interesele cu argumente serioase nu glume proaste ca mai sus ,  iar in caz de ceva raspundem autoritatilor in cauza , pe langa veghez la bunul curs al subiectulul , nu.sunt neam cu nimeni , pe semne vad ca voi doi , userii terminator si transportor va inruditi sa acuzati un membru fara aduce dovezi credibile si am specificat , pentru mintile inguste , fara plecaciuni si pupaturi patronale ca dati de munca , iar doama maraciuc daca subiectul nu va priveste , nu are rost sa ne deranjati cu frustrari.si superioritate patronala., iar limbajul de mahala va rog sa il folositi la vicovu de sus , cat.despre descriere va rog sa ne lasati sa interpretam intentiile dumneavoastra legate de subiect . 

 

Si ca o mare bucurie , pentru bunavointa dumneavoastra da o da in ,, lambada ,, si diverse , fara a raspunde concret la cerintele mele mai de sus ,  formulez o denuntie legata de activitatea firmei la Isctr Suceava , iar Itm Suceava va raspunde in locul dumneavoastra la subiect , asta ca sa vedeti ca nu glumim si poate va ies din cap ,, fumurile patronale ,,   in incheiere va multumesc de colaborare si va urez mult succes pe plan profesional . 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.