Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

expirat dosar scoala soeri


Postări Recomandate

  • Members

buna ziua nu stiu daca am acesat bine acest topic..numele meu este pustai stefan ,sa va povestesc ce am patit m-am in inscris in anul 2014 la scoala de soferi pentru categoria c c+e am platit toata scoala chitantele nu le mai am ,nu am facut nici macar o ora de condus .ieri am fost sa imi incheie dosaru si sa merg sa dau sala,cand ajung sa dau sala imi spune ca dosaru este expirat...precizez ca am fost plecat din tara..va rog ajutati-ma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Nu stiu ce ajutor poti cere de la noi..probabil doresti informatii ca sa stii cum ai putea face mai departe...problema este ca daca a trecut 1 an de la finalizarea scolii poti sa reincepi totul de la 0...retine...de la data absolvirii..nu de la data inceperii..asa ca daca cumva ai absolvit scoala de soferi inainte de 25 februarie 2015 esti nevoit sa reincepi totul..mai jos ai ceva linkuri ajutatoare..si ce zice legea..

Scoala de soferi este valabila 12 luni de la data absolvirii, adica de la data efectuarii ultimei ore de conducere (data este inscrisa in fisa de scolarizare). Este recomandat sa se sustina acest examen de permis imediat dupa terminarea scolii, deoarece cunostintele asimilate sunt proaspete iar in perioada de un an se pot schimba multe din punct de vedere legislativ la regimul rutier.

'''Daca pe parcursul unui an de la absolvirea scolii dvs. nu reusiti sa promovati examenul organizat de Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, atunci dupa un an trebuie sa reluati procesul de pregatire, pregatirea teoretica si toate orele de conducere minim obligatorii, inclusiv intocmirea din nou a dosarului pentru permis (cu toate actele necesare).

Valabilitatea restului de documente din dosarul pentru permis:

  • Avizul psihologic si fisa medicala sunt valabile 1 an de la data efectuarii lor.
  • Cazierul judiciar este valabil 6 luni de la data eliberarii.
  • Fisa de scolarizare: este documentul eliberat de scoala de soferi la finalul pregatirii. Fisa de scolarizare este valabila 1 an de la data efectuarii ultimei ore de conducere.
  • Taxa pentru permis, (cea de 68 de lei), nu are valabilitate. Daca intr-un an de zile, cat este valabil dosarul de scolarizare, nu promovati examenul auto, taxa se poate folosi la un nou dosar.
  • Taxa de examinare, achitata la serviciul de impozite si taxe locale, este valabila doar pentru 1 examen. Aceasta trebuie platita ori de cate ori sustineti una dintre probe.
  • Atentie: taxa are valoarea de 6 lei pentru examinarea la categoriile A si B si 28 lei pentru categoriile C, CE si D, doar pentru primele 3 examene (teoretice sau practice). De la al 4-lea examen taxa creste la 86 lei, indiferent de categorie.

link-uri.....

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiyx8GiiJjLAhVKOpoKHTzpBgcQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fcandexpira.ro%2Fauto%2Fcand-expira-scoala-de-soferi%2F&usg=AFQjCNGHhyQSbK2aFT5GzxLXwslP_FuBgQ

 

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiyx8GiiJjLAhVKOpoKHTzpBgcQFgggMAE&url=http%3A%2F%2Fautotur.ro%2Futile%2Fvalabilitate-dosar.html&usg=AFQjCNHYAX2EDX_s7YgGrpY5VTA_uzPAAA

 

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiyx8GiiJjLAhVKOpoKHTzpBgcQFggrMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.tpu.ro%2Fauto-moto%2Fscoala-de-soferi-are-valabilitate-un-an-de-la-inceperea-sau-dupa-terminarea-orelor-de-condus%2F&usg=AFQjCNFLgfH41utPrP7tKOH0zCKZ_0M9EA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.