Members UNHleaSHD Posted March 7, 2016 Members Share Posted March 7, 2016 Salut colegii! Are cineva informații despre firma aceasta? Mulțumesc! Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 10, 2016 Author Members Share Posted March 10, 2016 Nimeni, nimic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted March 10, 2016 Administrators Share Posted March 10, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costica 29 Posted March 17, 2016 Members Share Posted March 17, 2016 am sunat la ei,promite 50 e pe zi,2 luni cu 2 saptamini,dar cind iam spus ca vreau diurna mentionata in contractul de munca sa incheiat si discutia.....cam atit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LivCir Posted March 18, 2016 Members Share Posted March 18, 2016 Promit multe angajatorii ăştia... Până la urmă diurna este neimpozabilă (35 - 84 euro), nu înțeleg de ce angajatorii se feresc să o menționeze în C.I.M. sau printr-un act adițional. Când mergi la interviu îți promit marea cu sarea şi apoi te trezeşti cu penalizări că nu ai făcut km care îi vrea el, că ai consumat prea multă motorină (exe. Vlase Spedition) şi alte zeci de motive să ajungă tot la salariul de 1000 - 1200 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted March 18, 2016 Administrators Share Posted March 18, 2016 E simplu ,daca pun in anexa C.M. ului x diurna , cum crezi ca pot frauda pana la limita deductibila dar neimpozabila a diurnei ?? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truck4u Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Exact, tie ita 50, ei 34 asta pe zi, apoi din sporuri la salariu inca 250 pe luna, uite ca 1250 € cca pe luna se varsa in conturile lor...atatea sesizari la ITM, ISCTR, dar na...o mana spala pe alta si toata lumea e multumita...asta e tara in care traim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted March 19, 2016 Administrators Share Posted March 19, 2016 Ne indepartam de la.subiect , hai sa revenim , cine stie ceva sa zica , pana atunci : http://www.macbros-logistics.ro/Contact Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 20, 2016 Author Members Share Posted March 20, 2016 Căutam o vorbă de la angajați. La telefon promit minim 1800. Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members NeacsuA Posted March 20, 2016 Members Share Posted March 20, 2016 Eu am lucrat la ei o scurta perioada.Nu recomand nici celui mai mare dusman.As putea scrie enorm despre Dragos Machioiu Pe scurt,te rogi de ei sa te aduca acasa,banii se dau doar daca vrea Dragos,Se da peste program ca plateste Dragos,Dispecerele sunt dezastru,se dau si amenzi daca nu raspunzi la telefon(in timp ce incarci sau descarci) sau alte Romanisme de dambovita.Daca sunteti curiosi o sa imi fac timp sa scriu cu lux de amanunte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 21, 2016 Author Members Share Posted March 21, 2016 Pai zi-ne acum acum, ca ei angajeaza. Sa stie toata lumea de ce sa se fereasca. Si cand ai lucrat la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gelutransport Posted June 24, 2016 Members Share Posted June 24, 2016 (edited) Sallut Aș vrea să lucrez ca tractionist pentru Macbros,acum vă rog dacă știți ceva despre aceasta firmă!suntserioși,fac plata la timp,etc. Vă mulțumesc Edited June 24, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gelutransport Posted June 24, 2016 Members Share Posted June 24, 2016 (edited) La 20/03/2016 la 20:39, NeacsuA a spus: Eu am lucrat la ei o scurta perioada.Nu recomand nici celui mai mare dusman.As putea scrie enorm despre Dragos Machioiu Ai lucrat ca șofer sau tractionist? Edited June 24, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members djmaduu Posted June 29, 2016 Members Share Posted June 29, 2016 La 6/24/2016 la 8:21, Gelutransport a spus: Sallut Aș vrea să lucrez ca tractionist pentru Macbros,acum vă rog dacă știți ceva despre aceasta firmă!suntserioși,fac plata la timp,etc. Vă mulțumesc mai bine fugi / 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 29, 2016 Moderators Share Posted June 29, 2016 explica si de ce..daca cunosti informatii...asa..doar o vorba aruncata..nu e de ajuns.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members logisticpav Posted July 1, 2016 Members Share Posted July 1, 2016 stai in banca ta ! am lucrat cu camionul meu la el.nu plateste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iliedaniel82 Posted May 18, 2018 Members Share Posted May 18, 2018 Salut colegii eu am lucrat aproape 3 luni si m-am pricopsit cu teapa de 1800 de euro fara nici un motiv am venit acasa si nu a vrut să-mi dea banii munciți asta in 2018 cind auziți de nenorocitu asta de Dragoș Machioiu si firma lui nu va uitați in urma trebui sa fugiții.Sa aveti drumuri bune si evitați gunoiul asta de om nenorocit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts