Jump to content

Recommended Posts

• Members

Promit multe angajatorii ăştia... Până la urmă diurna este neimpozabilă (35 - 84 euro), nu înțeleg de ce angajatorii se feresc să o menționeze în C.I.M. sau printr-un act adițional. Când mergi la interviu îți promit marea cu sarea şi apoi te trezeşti cu penalizări că nu ai făcut km care îi vrea el, că ai consumat prea multă motorină (exe. Vlase Spedition) şi alte zeci de motive să ajungă tot la salariul de 1000 - 1200 euro.

Guest truck4u

Exact, tie ita 50, ei 34 asta pe zi, apoi din sporuri la salariu inca 250 pe luna, uite ca 1250 € cca pe luna se varsa in conturile lor...atatea sesizari la ITM, ISCTR, dar na...o mana spala pe alta si toata lumea e multumita...asta e tara in care traim

• Members

Eu am lucrat la ei o scurta perioada.Nu recomand nici celui mai mare dusman.As putea scrie enorm despre Dragos Machioiu

Pe scurt,te rogi de ei sa te aduca acasa,banii se dau doar daca vrea Dragos,Se da peste program ca plateste Dragos,Dispecerele sunt dezastru,se dau si amenzi daca nu raspunzi la telefon(in timp ce incarci sau descarci) sau alte Romanisme de dambovita.Daca sunteti curiosi o sa imi fac timp sa scriu cu lux de amanunte 

• 3 months later...
  • Members
La 6/24/2016 la 8:21, Gelutransport a spus:

Sallut

Aș vrea să lucrez ca tractionist pentru Macbros,acum vă rog dacă știți ceva despre aceasta firmă!suntserioși,fac plata la timp,etc.

Vă mulțumesc 

mai bine fugi /

• Like 1

• 1 year later...
  • Members

Salut colegii eu am lucrat aproape 3 luni si m-am pricopsit cu teapa de 1800 de euro fara nici un motiv am venit acasa si nu a vrut să-mi dea banii munciți asta in 2018 cind auziți de nenorocitu asta de Dragoș Machioiu si firma lui nu va uitați in urma trebui sa fugiții.Sa aveti drumuri bune si evitați gunoiul asta de om nenorocit.