Members Mario Bandit Posted May 27, 2014 Author Members Share Posted May 27, 2014 Cine iti face certificat de desfaaurare a activității pe o perioada cat nu ai lucrat la el ? Iar tu ca sofer , singur singurel nu iti poti face :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted May 27, 2014 Members Share Posted May 27, 2014 daca citeati macar un CERTIFICAT DE DESFASURARE A ACTIVITATII vedeati ca la puctul 21 este o declaratie pe propia raspundere (21) Subsemnatul, conducătorul auto, confirm că nu am condus un vehicul care intră în domeniul de aplicare al Regulamentului (CE) nr. 561/2006 sau al AETR, în perioada indicată anterior Nu va bateti capul prea tare ,firmele stiu cum se fac aceste lucruri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted May 27, 2014 Author Members Share Posted May 27, 2014 Virgile tu gandesti ce scrii ? ? Ai umblat cu atâtea certificate si habar nu ai despre ce e vorba , citatul la care faci referire reprezintă partea de responsabilitate care ii revine soferului , parte de responsabilitate in ce se declara , pentru ce i se redactează certificatul si adică sa luam exemplu angajat fiind , intre data 01 si 15 mai esti in concediu medical , si pentru care tu ca esti parte implicata in situatie declari si semnezi ca in acea perioada nu ai condus / muncit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mit Posted May 27, 2014 Members Share Posted May 27, 2014 Da, firmele poate ca stiu ce fac, dar ele fac atat cat sa-si acopere spatele spatele. In ceea ce te priveste pe tine, ce ai facut inainte sa te angajezi la ei, nu-i intereseaza. E responsabilitatea ta. Dupa cum a zis si Mario, acel punct 21 se refera la perioada cand esti in concediu ca angajat al firmei, perioada pentru care firma declara ca ai fost in concediu, iar tu ca sofer declari ca nu ai muncit in alta parte. Daca esti nou angajat firma nu are de ce sa faca declaratia asta, iar soferul ramane fara acoperire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ucenicu Posted May 27, 2014 Members Share Posted May 27, 2014 O firma nu iti poate da un certificat de desfasurare a activitatii pe o perioada cat nu ai fost angajat , măcar atât ar trebui sa stie cei de la firma ta . pai sunt angajat si in prezent la aceeasi firma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted May 27, 2014 Author Members Share Posted May 27, 2014 daca am lucrat la o firma cam 2 luni,dupa asta am ramas acasa...apoi peste 3 saptamani plec in cursa,trebuie sa dovedesc perioada de inactivitate cu certificat de desfasurare a activitatilor.asa este ? trebuia sa fi mai explicit ... :D 1 , daca încă esti inca angajat - certificat de desfasurare a activităților 2 , e posibil sa fi concediat si sa nu sti , declaratie pe perioada asta daca ti se face reangajare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ucenicu Posted May 27, 2014 Members Share Posted May 27, 2014 si daca o sa-mi dau demisia si o sa fiu angajat la alta firma,cum trebuie procedat?ca nu am prea inteles chit ca am citit cu 2 pagini in urma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 23, 2016 Members Share Posted March 23, 2016 Aceeaşi întrebare este şi la mine. Am.stat între slujbe mai puțin de 28 de zile. Este de ajuns să fac introducerea manuala? Sau mai îmi trebuie declarație la notar? Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gongy Posted March 23, 2016 Members Share Posted March 23, 2016 certificat sau declaratie . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 23, 2016 Members Share Posted March 23, 2016 Multumesc frumos :). Deci este de ajuns un certificat de atestare a activitatii. Declaratia costa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 23, 2016 Author Members Share Posted March 23, 2016 Ce slujbe , de pomenire la biserica ?? Intre locuri de munca ?? Cine iti face certificat , si pentru ce ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 24, 2016 Members Share Posted March 24, 2016 Persoana desemnată pentru că nu am condus camioane în ultimele x zile..sau că am.fost în concediu. Nu ştiu. Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 24, 2016 Author Members Share Posted March 24, 2016 La cum ai formulat intrebarea se intelege altceva , ..... Intre doua locuri de munca sau intre munca la un loc ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blue36 Posted March 24, 2016 Members Share Posted March 24, 2016 (edited) Va salut! Sa fiu sincer si eu m-am zapacit tot citind diferite opinii! Lucrez in prezent la o firma, de Paste ajung in tara si intentionez sa-mi caut o alta firma unde sa-mi desfasor activitatea dar asta dupa ce voi sta "pe tusa" peste o luna! Dupa ce ma voi angaja la o noua firma, perioada intre demisie si reangajare, in mod normal nu poate fi justificata de nici una din cele doua firme eu nefiind angajat in acea perioada! Prin urmare, babeste, va rog, este suficienta declaratia pe proprie raspundere? In momentul de fata camionul are tahograf digital! Va multumesc! Edited March 24, 2016 by blue36 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 25, 2016 Author Members Share Posted March 25, 2016 Ai pus exact punctul pe ,, i ,, , exact cum cere 165/2014 si exact cum cerea si fostul 3821/85 la un control trebuiesc justificate OBLIGATORIU activitatile pe ziua in curs plus 28 anterioare . iar in cazul in care nici-o firma , fosta si/sau actuala nu poate justifica aceaata perioada pentru ca nu intri sub ,, protectia ,, lor , ca persoana sub incidenta regulamentului mai sus amintit trebuie sa ,, acoperi ,, timpul pe care nu il poti justifica prin munca normal si de drept ar trebuii sa fie suficiente doar introducerile manuale dar ca o garantie anumite state vor si o declaratie pe propria raspundere care acopera pe o parte ,, laguna legala ,, lasata de regulament pe tema inactivitati si garanteaza pe alta parte , ca cele scrise sunt ,,oficiale ,,iar in cazul de ceva esti responsabil iar daca se dovedeste contrariul esti raspunzator de fals si uz de fals . R 165/2014 CE Art 34 .(3) Atunci când, datorită îndepărtării de vehicul, un conducător auto este în imposibilitatea de a folosi tahograful montat la bordul unui vehicul, perioadele de timp menționate la alineatul (5) litera (b) punctele (ii), (iii) și (iv): (a) dacă vehiculul este echipat cu un tahograf analogic, se înscriu pe foaia de înregistrare manual, automat sau în orice alt fel, lizibil și fără a murdări foaia de înregistrare; sau (b) dacă vehiculul este echipat cu un tahograf digital, se înscriu pe cardul de conducător auto cu ajutorul funcției de intro ducere manuală oferite de tahograf. Art 36 .(3) Un agent de control autorizat poate verifica respectarea Regulamentului (CE) nr. 561/2006 prin analizarea foilor de înregistrare, a datelor afișate, imprimate sau descărcate care au fost înregistrate de tahograf sau de cardul de conducător auto sau, în lipsa acestora, a oricărui document justificativ care dovedește nerespectarea unei dispoziții, precum articolul 29 alineatul (2) și articolul 37 alineatul (2) din prezentul regu lament. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 25, 2016 Members Share Posted March 25, 2016 La 24.03.2016 la 16:11, Mario Bandit a spus: La cum ai formulat intrebarea se intelege altceva , ..... Intre doua locuri de munca sau intre munca la un loc ? Am demisionat dintr-un loc. 15 zile mai tarziu am semnat un contract de munca cu alta firma. Deci.. Certificat de atestare a activitatii sau declaratie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blue36 Posted March 25, 2016 Members Share Posted March 25, 2016 Acum 19 ore, Mario Bandit a spus: Ai pus exact punctul pe ,, i ,, , exact cum cere 165/2014 si exact cum cerea si fostul 3821/85 la un control trebuiesc justificate OBLIGATORIU activitatile pe ziua in curs plus 28 anterioare . iar in cazul in care nici-o firma , fosta si/sau actuala nu poate justifica aceaata perioada pentru ca nu intri sub ,, protectia ,, lor , ca persoana sub incidenta regulamentului mai sus amintit trebuie sa ,, acoperi ,, timpul pe care nu il poti justifica prin munca normal si de drept ar trebuii sa fie suficiente doar introducerile manuale dar ca o garantie anumite state vor si o declaratie pe propria raspundere care acopera pe o parte ,, laguna legala ,, lasata de regulament pe tema inactivitati si garanteaza pe alta parte , ca cele scrise sunt ,,oficiale ,,iar in cazul de ceva esti responsabil iar daca se dovedeste contrariul esti raspunzator de fals si uz de fals . Va multumesc pentru raspuns! Stima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 25, 2016 Author Members Share Posted March 25, 2016 Acum 21 minute, UNHleaSHD a spus: Am demisionat dintr-un loc. 15 zile mai tarziu am semnat un contract de munca cu alta firma. Deci.. Certificat de atestare a activitatii sau declaratie? Introduceri date manual si o declaratie intre cele doua locuri de munca . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gabilar79 Posted March 30, 2016 Members Share Posted March 30, 2016 Ce hârtie îmi trebuie înaintea contractului de munca? Eu am încheiat activitatea la o firma de transport pe data de 30 (camionul era cu diagramă) și încep activitatea pe 01 la alta firma de transport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts