Jump to content

Fisa medicala formular D4 ptr UK


roberto_scorpio

Recommended Posts

  • Members

buna ziua, , am o nelamurire cu privire la copletarea formularului D4 (Medical exam report for Group 2 ) , pentru schimbarea permis UE in UK.

am 48 ani si a trebuit sa fac si acest examen medical conform legislatiei UK . nelamurirea mea este ca acest examen l-am facut la o clinica din Northampton , unde medicul care ma examinat mi-a sugerat sa iau legatura cu medicul de familie sau .... GP-ul (asa sa exprimat ) pentru a completa  pe ultima pagina dupa datele mele personale rubrica referitoare la medicul de familie ( your doctor/group practice ) .  la momentul actual nu am inca un medic de familie, iar pentru a te inscrie la unul in zona mea o pot face dupa o programare la circa 2 saptamani .

intrebarea mea  este , pot sa trimit formularul asa fara a mai completa aceasta rubrica , avand in vedere ca la clinica unde am solicitat sa ma inscriu la un medic de familie ,i-am aratat fisa si mi sa spus ca pentru a completa acea rubrica trebuie sa platesc din nou o consultatie care nu este prea ieftina , si nu stiu daca chiar ar fi necesara.

rog colegii care au mai trecut prin acest tip de problema , daca imi pot da un sfat sau sugestie. specific ca examenul pentru fotrmularul D4 l-am facut la o clinica gasita pe net care specifica ca este autorizata sa efectuieze acest tip de examen.

multumesc pentru interese si drumuri bune colegilor .

 

Edited by cico_3504
Prescurtari !!
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

in primul rind daca mai faci prescurtari iti elimin mesajul,nu il mai editez...

 

acum la obiect..era bine sa fii intrebat inainte de a te duce la clinica aia de pe net...la formularul D4 doctorul care il completeaza trebuie sa iti treaca el tot..fara sa mai fie nevoie de a merge la GB..[si chiar asa ii zice aici la doctorul de familie..]..plata era pe undeva la 90 lire pentru asa ceva..fii atent sa treci pe fiecare pagina numele si data nasterii iar pe ultima ai si semnatura si data pe linga nume...foloseste pix negru..sa nu cumva sa scrii cu albastru...si trimitel asa..in cel mai rau caz se intoarce inapoi in 2 saptamini daca esti refuzat din cauza la ceva..pina atunci oricum iti faci gb..cind trimiti nu uita de act identitate..pe linga permis...si sa nu imi zici ca te-ai dus sa lucrezi la Mac ca ma apuca risul....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.