Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Fisa medicala formular D4 ptr UK


roberto_scorpio

Postări Recomandate

  • Members

buna ziua, , am o nelamurire cu privire la copletarea formularului D4 (Medical exam report for Group 2 ) , pentru schimbarea permis UE in UK.

am 48 ani si a trebuit sa fac si acest examen medical conform legislatiei UK . nelamurirea mea este ca acest examen l-am facut la o clinica din Northampton , unde medicul care ma examinat mi-a sugerat sa iau legatura cu medicul de familie sau .... GP-ul (asa sa exprimat ) pentru a completa  pe ultima pagina dupa datele mele personale rubrica referitoare la medicul de familie ( your doctor/group practice ) .  la momentul actual nu am inca un medic de familie, iar pentru a te inscrie la unul in zona mea o pot face dupa o programare la circa 2 saptamani .

intrebarea mea  este , pot sa trimit formularul asa fara a mai completa aceasta rubrica , avand in vedere ca la clinica unde am solicitat sa ma inscriu la un medic de familie ,i-am aratat fisa si mi sa spus ca pentru a completa acea rubrica trebuie sa platesc din nou o consultatie care nu este prea ieftina , si nu stiu daca chiar ar fi necesara.

rog colegii care au mai trecut prin acest tip de problema , daca imi pot da un sfat sau sugestie. specific ca examenul pentru fotrmularul D4 l-am facut la o clinica gasita pe net care specifica ca este autorizata sa efectuieze acest tip de examen.

multumesc pentru interese si drumuri bune colegilor .

 

Editat de cico_3504
Prescurtari !!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

in primul rind daca mai faci prescurtari iti elimin mesajul,nu il mai editez...

 

acum la obiect..era bine sa fii intrebat inainte de a te duce la clinica aia de pe net...la formularul D4 doctorul care il completeaza trebuie sa iti treaca el tot..fara sa mai fie nevoie de a merge la GB..[si chiar asa ii zice aici la doctorul de familie..]..plata era pe undeva la 90 lire pentru asa ceva..fii atent sa treci pe fiecare pagina numele si data nasterii iar pe ultima ai si semnatura si data pe linga nume...foloseste pix negru..sa nu cumva sa scrii cu albastru...si trimitel asa..in cel mai rau caz se intoarce inapoi in 2 saptamini daca esti refuzat din cauza la ceva..pina atunci oricum iti faci gb..cind trimiti nu uita de act identitate..pe linga permis...si sa nu imi zici ca te-ai dus sa lucrezi la Mac ca ma apuca risul....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.