Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Pentru soferi si patroni


Gongy

Postări Recomandate

  • Administrators

Guvernul austriac a introdus restricții suplimentare pentru circulația vehiculelor comerciale în 2016, acestea afectând și autostrăzile de tranzit.

Noile restricții se bazează pe cele ale țărilor vecine și servesc pentru a preveni vehiculelor aflate în trazit să rămân pe teritoriul austriac. Cele mai importante se referă la drumurile de tranzit pentru camioanele care călătoresc între Italia și Germania, adică, autostrada A12 Inn Valley și A13 Brennerautobahn.

 

Pe aceste segmente, vehicule grele în drum spre Italia nu vor circula luni, pe 25 aprilie între orele 11:00 la 22:00, joi, 2 iunie între orele 10:00 și 22:00, vineri, 5 august între 16:00 și 22:00, sâmbătă 29 octombrie între 11:00 și 15:00, toată zilele de sâmbătă, între 2 și 30 iulie în intervalul 10:00 – 15:00 respectiv ziua de sămbătă 6, 20 și 27 din august. Interdicțiile privind vehiculele în drum spre Germania sunt limitate la ziua de luni, 3 octombrie de la miezul nopții până la 22:00.

De-a lungul autostrăzii A4 Ost Autobahn (spre punctul de frontieră cu Ungaria), pe segmentul cuprins între Schwechat până în punctul de frontieră, este interzisă ciruclația vehiculelor grele în fiecare sâmbătă începând cu 2 iulie până la 3 septembrie în intervalul orar 8:00 – 15:00. De această restricție sunt scutite camioanele ce trebuiesc încărcate sau descărcate în districtele Neusiedl am See, Eisenstadt, Eisenstadt-district, Rust, Mattersburg, Bruck an der Leitha, Gänsendorf și în jurul Vienei.

VEZI ȘI: Din 20 aprilie, Austria intensifică controalele în pasul Brenner

De asemenea, în fiecare zi de sâmbătă cuprinsă intervalul 2 iulie – 27 august de la ora 8:00 la 15:00 este interzisă deplasarea vehiculelor grele pe drumurile: B 178 Loferer Strasse (de la Lofer la Wörgl), pe B 320 Ennstalstrasse (de la km 4.5 ), pe B 177 Seefelder Strasse (de-a lungul întregului segment), B 179 Fernpass Strasse (de la Nassereith la Biberwier), pe B 181 Achensee Strasse (de-a lungul întregului segment).

 

Si tot din austria cu speranta ca nu ati uitat:

Autoritățile austriece au introdus un nou semn de circulație pe autostrăzi:  IG-L. Noul semn atenționează șoferii că s-a depăşit limita admisă la poluare, iar șoferii români  trebuie să fie foarte atenţi. Pentru nerespectarea noilor reguli, amenzile pot ajunge și la 2180 de euro. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 years later...
  • Members

Eliminat,fara legatura cu tema,tu citesti cind vrei sa postezi undeva  ? nu prea cred,aloca timp sa te familiarizezi cu forumul si fii atent la subiecte,nu posta sau da un raspuns doar de dragul comentariului.Vezi la ''Discutii despre firme'',acolo se incadra.Este al 2 lea comentariu care nu e postat corect..Te rog fii mai atent

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.