Members titi Posted June 11, 2010 Members Share Posted June 11, 2010 salut luni o sa incep initierea pe masina de busteni si as vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi si idei ca am inteles ca e macaraua aia si incarc singur masina ,eu am mers pe semiremorca si pe 16t nu am mers pe remorca putem vb pe id-gherghina_constantin2007 .ms anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tudor Posted June 11, 2010 Members Share Posted June 11, 2010 Nici eu n-am lucrat pe masina de busteni dar am lucrat pe pompa de beton si tot ce pot sa iti zic e sa o calezi bine ca sa nu te rastorni cu ea.sa pui picioarele jos ca altfel se va inclina cand vei incerca sa ridici busteni si cu manetele sa fii baiat finut(sa tragi usor de ele ca altfel te arunca din scaun jos) O sa-ti placa la aer curat in padure.si oricum cred ca o sa mearga cineva cu tine sa iti arate Bafta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts