Jump to content

Sofer in Germania,parcari,opriri


mitzunator

Recommended Posts

  • Members

Buna seara! Voiam sa va rog sa imi spuneti si mie cum se poate parca in Germania peste noapte.Dupa ora 16.00 toate parcarile de pe autostrada sunt pline si nu mai ai loc nici pe intrare si nici pe iesire....Ce se poate face in cazul asta? Se poate iesii de pe autostrada si parca la marginea vreunui orasel? Sau se poate cauta o zona industriala? Ai voie sa parchezi,ca in Italia,Spania,Belgia,acolo nu se ia nimeni de tine? Din cate am inteles este foarte mare problema cu parcarea in Germania. Cateva sfaturi sunt binevenite. Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

În 9 parcări din 10, există cel puțin un loc liber la orice oră, doar că trebui să intri cu spatele (accesul normal la locul respectiv fiind ocupat de alți colegi opriți în spatele celor ce stau pe locurile de parcare).

În zonele industriale nu are nimeni treabă cu tine, deși dacă ești cu frig și sunt case în zonă s-ar putea să te trezești cu poliția și să-ți spună ori să pleci, ori să oprești frigul. La fel și cu parcările tip alveolă de prin orașe, dacă nu e semnalizare că n-ai voie cu camionul, nu te deranjează nimeni (uită-te bine, să nu fie stație de autobuz).

Opritul în parcarea magazinelor gen Lidl, Aldi, etc e ok, atâta vreme cât la ora deschiderii ești dispărut de acolo. Mai poți căuta, în funcție de zona unde ești, depozite de Ikea, DPD sau DHL. La fel și drumurile de acces către terminale feroviare și aeroporturi.

Opritul aiurea în schimb (pe marginea drumului, pe trotuare, sau zone de pământ marcate cu acces interzis pentru camioane) se lasă cu amendă garantat.

Opțiuni sunt, depinde de cât de repede te miști și de fler. Dacă ai un smartphone cu Android, caută în Google Play că sunt destule aplicații care-ți oferă liste cu parcări pentru camioane în zona unde ești. Google Maps la fel, poate fi de ajutor atunci când cauți o zonă industrială și ești la limită cu timpul... DAR NU ÎN MERS!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.