Members Constantin7 Posted May 16, 2016 Members Share Posted May 16, 2016 Buna ziua ! Care sunt eventualele manevre inainte de a iesi dintr-o curte/firma cu planul foarte inclinat pentru a nu a mai avea surprize de genul acesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted May 16, 2016 Administrators Share Posted May 16, 2016 ridici semiremorca din perne si eventual mai lasi motrica jos. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted May 16, 2016 Administrators Share Posted May 16, 2016 Pe cat posibil si spatiul permite trebuie sa iesi drept , asa menti sasiul autotractorului sub sasiul semiremorci , menti semiremorca dreapta si distribuii greutatea egal pe ambele parti , cu cat inchizi un unghi dezechilibrezi semiremorca care se inclina si e normal sa atingi sasiurile , apoi dupa caz mai ,, te joci ,, din suspensie ( autotractor /semi ) si incet fara manevre bruste. Sau schimbi mega ...... Pe ansamblu normal . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Constantin7 Posted May 17, 2016 Author Members Share Posted May 17, 2016 Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted May 18, 2016 Moderators Share Posted May 18, 2016 (edited) He, heee, ai scăpat ieftin... Ia uite aici. ''Numai de bine'' berbecului care a parcat fix în fața porții și n-am mai putut să ies drept, a trebuit să virez. Edited May 18, 2016 by cri5tian Atașare poză Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted May 18, 2016 Administrators Share Posted May 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted May 19, 2016 Moderators Share Posted May 19, 2016 Nimic grav Mario... service, încălzit colțul ăla la roșu, câteva ciocane sănătoase, răcit, grunduit... într-o oră jumate eram deja pe drum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 19, 2016 Moderators Share Posted May 19, 2016 da ..Dar data viitoare stai linistit sa vina berbecul...nu conteaza orele..esti platit doar..tu anunti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted May 20, 2016 Moderators Share Posted May 20, 2016 Eram la Reining atunci Și nu m-am gândit că se îndoaie... credeam doar că o să se frece fier pe fier și asta e, dar... Și am mai pățit una cu DAF-ul ăla, exact a doua zi după faza aia... într-un țarc de remorci, dar nepavat, doar pământ și pietre... încet, cu ochii după numărul de remorcă ce trebuia s-o iau, numa' aud: Bang! și fâsss... Am apucat de-am sucit ''butonul de aragaz'' pe liber și s-a lăsat ca cloșca Am retezat supapa aia de purjare de la ultima butelie, de zici că nici n-a fost vreodată acolo Am așteptat câteva ore bune după service, care n-a mai venit și în final, cu ajutorul unui polac (că avea ciocan la el) am reușit s-o bag forțat înapoi (după ce am rulat un șiret peste ea). Nu-ți spun cum am condus până la service... aveam morcovul cu tot cu iepure Mă rog... prostii de-ale mele... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 20, 2016 Moderators Share Posted May 20, 2016 ..lasa ca te inveti...stai linistit..ca nu esti mecanic..faci si night out daca e.....nui bai...totul se plateste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts