Jump to content

Am atins sasiul daf-ului in sasiul semiremorcii

Recommended Posts

• Administrators

Pe cat posibil si spatiul permite  trebuie sa iesi drept , asa menti sasiul autotractorului sub sasiul semiremorci , menti semiremorca dreapta si distribuii greutatea egal pe ambele parti , cu cat inchizi un unghi dezechilibrezi semiremorca care se inclina si e normal sa atingi sasiurile , apoi dupa caz mai ,, te joci ,, din suspensie ( autotractor /semi ) si incet fara manevre bruste.  

Sau schimbi mega ...... Pe ansamblu normal .

• Like 1

• Moderators

He, heee, ai scăpat ieftin... Ia uite aici. ''Numai de bine'' berbecului care a parcat fix în fața porții și n-am mai putut să ies drept, a trebuit să virez.

20150323_094928.jpg

Edited by cri5tian
Atașare poză

• Moderators

Eram la Reining atunci :P Și nu m-am gândit că se îndoaie... credeam doar că o să se frece fier pe fier și asta e, dar...

Și am mai pățit una cu DAF-ul ăla, exact a doua zi după faza aia... într-un țarc de remorci, dar nepavat, doar pământ și pietre... încet, cu ochii după numărul de remorcă ce trebuia s-o iau, numa' aud: Bang! și fâsss... Am apucat de-am sucit ''butonul de aragaz'' pe liber și s-a lăsat ca cloșca  :D Am retezat supapa aia de purjare de la ultima butelie, de zici că nici n-a fost vreodată acolo :P Am așteptat câteva ore bune după service, care n-a mai venit și în final, cu ajutorul unui polac (că avea ciocan la el) am reușit s-o bag forțat înapoi (după ce am rulat un șiret peste ea). Nu-ți spun cum am condus până la service... aveam morcovul cu tot cu iepure :D

Mă rog... prostii de-ale mele...

• Like 1