Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 5 months later...
  • Members

La el nu se v-a renunta niciodata,eventual daca se v-a inventa altceva si atunci v-a aparea ceva care sa pacaleasca programul,asta este de cand lumea si pamantul. Trezitiva odata si vedeti in ce lume traiti, toti sunteti mari si tari si cand dati de greu o luati din colt in colt.Este bine cand nu mai ai program si trebuie sa te culci la 100 km de casa departe de cei dragi si esti plecat de o saptamana de acasa, dar de ce se foloseste?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De parca organele de control nu stiu despre metodele de manipulare a tahografului...

Si sunt destule firme care nu folosesc aceasta practica iar soferii merg respectand programul.Daca renunta lumea la magnet numarul locurilor de munca creste,ce treaba au capsunile?Si asta e unul din motivele pentru care preturile la transport sunt derizorii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sunt constient ca mai e mult pana departe dar nu sunt deacord cu cenzura iar din moment ce si copiii de 8 ani stiu depre metodele neortodoxe ce rost ar avea jargonul??

Personal nu imi doresc sa fiu patron mergand pe principiul imi iau intai masina apoi caut curse iar in "planul de afaceri" sa includ motorina la negru,nerespectare programului de lucru si a maselor maxim admise,munca la negru,spagi etc.

Poate ar fi cazul sa-si schimbe si "patronii" mentalitatea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

DRIVAR-ULE TOT O TI SUS SI TARE CA ESTI DEACORD SA MERGI CU MAG(NETOFONUL) CA MAI AI 100 KM SI VREI SA AJUNGI ACASA SI BLAA BLAA BLAA .DACA TU VREI N-AI DECAT POTI MERGE CU MAG(NETOFONUL) CAT VREI DAR ASTA NU INSEAMNA CA NOI CEILANTI SOFERI TREBUIE SA FIM DEACORD CU TINE , POARE TU NU STI CE INSEAMNA SA CONDUCI 20 DE ORE SI CIND TE PREGATESTI SA FACI PAUZA CA ESTI RUPT IN GURA SA SUNE *CENZURAT* DE DISPECER SI SA-TI SPUNA VEZI CA NU STIU CUM FACI DAR TREBUIE NEAPARAT SA AJUNGI SI TU MAI AI 180-200 DE KM PANA LA FIRMA SI PE LANGA ASTA FEREASCA DUMNEZEU NU I-TI DORESC SA AI UN ACCIDENT IN CARE SA MAI SI MOARA CAREVA  CA O SA-TI IASA PE OCHI SI SUTA DE KM PANA ACASA SI MIA DE KM CARE O FACI IN PLUS .DAR POATE CA PANA LA URMA ASA SI TREBUIE SA INTRE 10-20 DE SOFERI LA PUSCARIE PENTRU MAG....... SI ATUNCI O SA SE MAI LECUIASCA SI FIRMELE SI SOFERI DE MERS CU MAG..... EU NU AM NIMIC PERSONAL CU TINE DAR SA STI CA TU SI ALTI CA TINE  VOI I-AT INVATAT PE PATRONI ASA TU CA VREI SA AJUNGI MAI REPEDE ACASA ALTU CA VREA KM MAI MULTI CA ARE COPII SI RATE LA BANCA SI AZI ASA MAINE LA FEL SI NORMAL PATRONI CE ZIC , EI UNI NICI NU STIAU DE MAG.....,DAR CE ZICE DACA IERI AI PUTUT SA AJUNGI ACASA PT TINE AZI TREBUIE SA AJUNGI LA DESCARCAT PENTRU MINE SI ASA SA AJUNS LA CE ESTE IN ZIUA DE AZI CAND RAR MAI GASESTI O FIRMA SERIOSA CARE SA LUCRE LA PROGRAM.BAFTA LA TOTI SI DRUMURI BUNE SA AVETI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

@ Oricat de suparat ai fi nu mai scrie cu majuscule pe forumuri,e si mai greu de citit si simbolizeaza tipatul :)

Poate un moderator face un split la acest topic si muta discutia in unul nou cu un nume de genul "program vs. fac orice pt 1km in plus"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca toti cei de aici imi aratati o SINGURA firma care face internu si lucreaza la program, eu dau la fiecare cate un coniac! Nu exista in Romanica asa ceva! Vise, vise si iar vise. La extern nu ma bag ca nu stiu si banuiesc ca nu o fi asa. Dar pe intern o sa mai vina mos craciun de multe ori pe la noi pana o sa ajungem in rand cu lumea civilizata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

La intern e discutabil iar dreptatea este undeva la mijloc adica nici amenzi pentru depasiri accidentale  si nu repetate de 1- max2 ore dar nici sa prezinti de fiecare data 1-2 diagrame la control si alea vai de capu lor.Sunt foarte multi care ziua descarca-incarca iar noaptea se deplaseaza la noul loc de desc justificand ca noaptea se merge mai bine iar odihna inseamna cafea,tigari si Coca Cola

La extern,din pacate au aparut tot mai multi zmei care isi asuma riscuri foarte mari.Din cauza asta s-au dus si salariile la vale iar pretentiile "patronilor" au crescut.

Odata cu disparitia tahografelor analogice si prin implementarea unui sistem mai greu de pacalit numarul zmeilor va fi mult redus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salut colegii! nu am mare experienta ,cam  1-2 ani,dar referitor la acest subiect delicat am avut nefericita experienta sa sifonez cabina in izoterma unui coleg strain,care a fugit d la locul accidentului cand a vazut ca traiesc ,asta dupa o cursa de la bucuresti-suceava-campulung moldovenesc,m-am intors la roman unde am schimbat semiremorca si am plecat la botosani si apoi plecat inapoi spre bucuresti cu gandul sa dorm la adjud dar cu vreo 15-20 km inainte de adjud s-a intamplat nenorocirea,norocul meu ca nu am acrosat nimic incercand sa evit am intrat p contrasens. ideea e ca acesta circula noaptea fara lumini(si abia  se deplasa p partea dreapta)+ oboseala mea=nenorocire. inainte de toate astea nu credeam ca mi se poate intampla mie,ca nu am cum sa fac accident dar acum cand imi amintesc acele momente imi dau seama ce usor te poti nenorocii dar mai rau ii poti nenorocii si p altii. DRUMURI BUNE,DOAMNE AJUTA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.