Jump to content

Recommended Posts

  • Members

 

 

  Buna ziua!

 

Am tot cautat pe forum, pe net(forumuri locale din Barlad ) informatii despre aceasta firma si nu am gasit nimic.

Am primit o promisiune de angajare de la ei prin intermediul olx, apoi telefonic am luat legatura cu un domn Petrica. Nu prea mi-a placut ce am auzit la telefon dar poate ca ma insel eu si treaba e buna la ei.

 

Firma este una mica, in 2013 aveau 20-25 de camioane pentru comunitate. Poate cineva a lucrat la ei sau a auzit ceva(de bine sau de rau-orice parere conteaza). Sunt fara experienta evident si pentru noi conteaza orice ocazie dar nici sa  ajungem pe mana unor tzepari cum am mai citit pe aici sau cum a patit un baiat care cersea la patron bani de venit acasa dupa 2 luni in afara.

 

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Colegule sansa ca sa gasesti o firma sa iti dea bani ca unui profesionist fara tu sa stii mai nimic e mica asa ca incearca sa mergi la firmele mari care angajeaza unde apoi poti pleca cu experienta oriunde in alta parte,scuze daca am fost pe linga subiect.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Hai sa iti dau eu un alt fel de raspuns...am un prieten care a angajat oameni cu experienta dea lungul timpului..nu are multe camioane..citeva...lau furat..iau facut accidente...a ales sa angajeze incepatori si sa ii pregateasca el asa cum isi doreste...a iesit mai bine..dupa spusele lui...si nu a facut diferenta de salariu..ia tratat identic....asa ca gindestete singur...oriunde un ban are 2 fete..incearca si vezi ce iese..stai de vorba..poate omul e corect...nu ai de unde sa stii..

 

 

ps=...retusez  ca poate nu se vede.....Nu a facut diferente salariale intre un incepator si unul cu experienta..ia platit identic..nu de alta dar de la urmatorul comentariu apare ''iar tu nu primesti nimic...''..si eu nu am zis asa ceva...ca sa nu iasa alte discutii..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Members

Colegu cristi...depinde si ce ti doresti tu. Daca te duci ca innecatul la locul de munca...fara sa ti negociezi un contract ...zic ca in 2 luni postezi aici iar. Si nu lucruri bune. E criza de soferi. Flotele s au marit. Soferii nu mai merg pe 2 bani. Daca tu accepti acu sa te duci moca(cum am mai auzit pe la colegi care erau dornici sa invete) cam cat crezi ca o sa ti faca leafa cand ajungi sa fii stapan pe situatie?  Si ai sa fii din nou pe forum la rubrica locuri de munca. Mirajul asta cu banii care se iau la soferie e bolnavicios. Tragi linie dupa un an de zile si vezi cu ce ramai. Faci cominitate 2 luni cu 2 saptamani(sa zicem). Te duci pe o leafa de 1500e(200 salariul si restul ceva...depinde ce zile prinde fostul sofer de comunitate transformat in patron). Daca nu esti invatat cu viata de caine comunitar... Cedezi usor.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Povesti circula. Esti hotarat sa te rupi de familie pentru bani? Pentru ca la ce bani se dau pe contracte de Ro( comparatie favand cu cele din vest) nu cred ca merita efortul. Se duce viata si nici bani nu ai sa faci.. Vesticii de ce nu mai ies afara. Ies doar cei divortati. Fii bland. Nu faci avere decat cu contract din vest. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.