Members Stas Posted August 9, 2016 Members Share Posted August 9, 2016 (edited) Salutare tuturor. am un MAN tga 18.480 din 2005 achizitionat recent. Am o problema la el: se limiteaza in 30km/h in mers. Precizez ca am schimbat impulsorul, tahograful si cablul care le leaga.A facut 2 curse aprox.800 km si problema a reaparut. Mentionez ca am fost la reprezentanta MAN si nu au gasit nimic pe coduri.Am rugamintea daca a mai patit vreun coleg asa ceva sa ma ajute. Multumesc anticipat. PS: daca ii scot mufa de la impulsor merge foarte bine. Edited August 9, 2016 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members armin23 Posted August 25, 2016 Members Share Posted August 25, 2016 salut,problema este din tahograf ,ideea este ca trebuie sa mergi la cei care fac etalonari de tahograf ca ei stiu ce au de facut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts