Jump to content

MAN HydroDriver


MANV10

Recommended Posts

  • Members

Un sistem prost facut si foarte defectuos! Avem la firma unde lucrez cateva bucati si chiar am lucrat pe camion cu asemenea sistem si al dracu daca a functionat vreodata! Inca un lucru, acest sistem functioneaza pana la 35-40km/h dupa care se decupleaza automat!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Se sparg furtunele de ulei din cauza presiunii iar ventilatoarele de racire o iau razna si merg non-stop sau nu pornesc si atunci nu raceste uleiul si se incinge acesta rezultand defectarea sistemului.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Din ce am vazut si condus la vole,combine si excavatoare transmisia asa se face cu ulei.pe o parte e mai buna pe de alta e mai rea--se sparg furtunele si cum a patit odata un coleg la o vola pana a oprito, 50 de litri erau deja pe jos

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Acum vreo 15 ani am mers cu un vaporas ce era dotat cu transmisie hidraulica care era conceputa si realizata de cineva, nu era ceva industrial.Vaporasul respectiv mergea cam cu 30km/h ( dau in km/ora si nu in noduri sau mile), fusese realizat undeva prin '84, prin '99 a schimbat proprietarul si merge inca si acum.La vremea respectiva cel ce l-a facut nu a primit nimic ptr conceptie, in schimb, la locul lui de munca (fosta uzina de excavatoare progresul din Braila) un inginer a furat ideea si a brevetat-o. Dupa parerea mea este un sistem exceptional ce poate fi folosit ptr transmisie,daca se respecta anumite reguli legate de calitatea materialelor si a pieselor folosite.Utilajele Manitou il folosesc foarte bine,probabil si alte utilaje, avem si noi la firma unul si nu a avut probleme cu transmisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.