Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Soferii.ro lanseaza campania ,, Sunt Profesionist,,


Postări Recomandate

  • Moderators

Si totusi una zici acolo si alta aici. Ghici cine e mitomanul si Gica Contra in aceasta ecuatie.

Oricum inchei cu sublinierea ca nu sunt impotriva campaniei desi tu intelegi altceva, ci sunt impotriva modului abuziv si discretionar  de gestiune a functiei de administrator.

 

Si nu, termenul de mitoman nu e ceea ce gadesti ca e.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Cei care nu vor apuca sa citeasca aici si sa se lamureasca in privinta caracterului acestui "Far al soferimii" , vor gasi restul discutiilor pe adresa mea de Facebook si alte mijloace mass media. Nu tintesc forumul Soferii.ro prin asta desi stiu ca va avea de suferit imaginea forumului. Sunt administratori si persoane care pot si ar trebui sa puna capat acestei situatii, de o parte sau de alta.

Are 24 ore domnul administrator sa-si retraga sau sa-si justifice Legal, Corect si Moral din punct de vedre al  afirmatiilor de principii al domnului, precum si a regulamentului de functionare si aderare la acest grup de discutii,acuzatiile sau sa-si ceara scuze public.

Mentionez ca nu doresc scuze in nume personal, ci in numele celor jigniti desconsiderati,exclusi..etc abuziv  de catre acest "personagiu"

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@sxn: Cum se face că ai devenit așa activ tocmai acum?

Acest ''Far al șoferimii'' are 3200+ de postări pe forumul ăsta, comparativ cu tine care ești la același nivel cu mine...

Același ''Far al șoferimii'' s-a oferit voluntar să participe live la o discuție pe teme șoferești în timp ce era în concediu în România!!! (și știm toți că stă foarte puțin în țară). Despre tine nu știu nici măcar dacă ești șofer...

''Farul șoferimii'' s-a implicat puternic în domeniu și ''a tras'' și forumul după el. Tu ai privit de pe margine...

...

Te-ai trezit brusc deranjat de un mod de acțiune (la urma urmei doar în stadiul de propunere la momentul respectiv) și în loc să discuți cu el ''în privat'' despre problema în sine, tu ai profitat de ocazie ca să ieși din anonimat. Foarte pompos aș adăuga. Și ce e mai deranjant... nu te-ai limitat să-ți susții punctul de vedere cu care ai început acest show și ai ajuns să faci comentarii:

Acum 5 ore, sxn a spus:

in privinta caracterului acestui "Far al soferimii"

Scuză-mă... dar ce are a face una cu alta?!!

Din punctul meu de vedere, un simplu user al acestui forum, ''Farul șoferimii'' cum zeflemitor îl numești tu, a arătat ce poate...

Așa că te întreb eu pe tine: ''Cum îți permiți?''

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Administrators

Campania a luat sfarsit, tin sa multumesc pentru sustinere si intelegere celor care au facut -o , celor care nu .(marea majoritate ) ... le multumesc pentru esec , astia sunt profesionistii zilelor de azi ... no comment !! 

 

Ramaneti printre programe si pauze ....  asta stiti asta cautati sa dati mai departe , pacat , si timpurile o confirma , valorile si ideile profesionale nu sunt cautate nici intelese .  

Toate cele bune !! 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.