Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Mio sau Becker ?

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members

Am cumparat astazi Becker TRUCK Professional 6 si pana acum pot sa spun ca sunt multumit.

Va las mai jos cateva detalii despre el :

Pretul a fost de 1,399, ecran de 6.2 " , 8GB memorie , Update pe viata (5 update-uri pe an prin soft original becker - Content Manager) 

• Members

Eu folosesc Beker de peste 5 ani,sânt foarte mulțumit! Inca își face treaba foarte bine,dacă a trebui să schimb , tot la marca asta ma intorc! Am mai avut si Navigon,la fel de multumit am fost și de el,cel puțin jucăriile care le-am cumparat! Au fost si alte navigatoare in dotarea camionului dar firmele nu prea investesc in scule profesionale. No,ai vreme să le tot schimbi pana dai de unul care te mulțumește. Drumuri bune

• Like 1

• 1 month later...
  • Moderators

Îmi pare rău că n-am văzut postarea la timp, dar răspunsul ar fi fost categoric... Becker! Și exact Transit 5 îl am eu. 299€ la un magazin Saturn în Dortmund în martie 2013 și ghici ce... și în ziua de azi tot pe ăla îl folosesc :D E zgâriat săracul tot pe margini (că i-am cumpărat un parasolar din-ăla pliabil și din cauza vibrațiilor s-a zgâriat), stratul exterior de protecție de la cablul de alimentare a crăpat chiar la intrarea în suportul lui... dar, atât. În rest, funcționează perfect.

Tot cu update gratuit pe viață (maxim 2/an), cu TMC integrat, cu cablu de alimentare lung (cred că are peste 2 metri)...

Becker... e Becker!

• Like 1

• 2 months later...
  • Members

No! Nu contează locația utilizatorului cât contează "jucăria" cu care îți faci treaba și te ajută efectiv!!! Beker e doar un sistem de navigație, dar tu trebuie să simți înaintea navigației ce trebuie să faci! Considera ca este doar un bun sfetntic,nu o destinație musai de urmat! Te sfătuiesc să îți dezvolți simțurile și să "premeditezi" traseul camionului tău cu tot cu caracteristici,înainte să virezi volanul la o..... (curbă, intersecție,giratoriu,depășire, ş a m d) pentru ca s-ar putea sa ai surpriza să îți arate altceva decât ai tu nevoie! 

• Like 1

• 4 weeks later...