Members Maxu09 Posted October 2, 2016 Members Share Posted October 2, 2016 Salutare , Ce îmi recomandați între BECKER Transit 5 și MIO Spirit 7670 LM Truck ?? Mulțumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Maxu09 Posted October 17, 2016 Author Members Share Posted October 17, 2016 Ce sa zic..multumesc de raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 17, 2016 Moderators Share Posted October 17, 2016 probabil nu lucreaza multi cu aceste firme....si atunci nu aveau ce sfaturi sa iti dea...cauta si tu altele ..uitate pe subiectul cu navigatoare...erau citeva interesante... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members acular Posted October 19, 2016 Members Share Posted October 19, 2016 Salut. Eu lucrez cu amandoua si iti recomand Mio cu soft Igo Primo,e cel mai bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Maxu09 Posted November 24, 2016 Author Members Share Posted November 24, 2016 Am cumparat astazi Becker TRUCK Professional 6 si pana acum pot sa spun ca sunt multumit. Va las mai jos cateva detalii despre el : Pretul a fost de 1,399, ecran de 6.2 " , 8GB memorie , Update pe viata (5 update-uri pe an prin soft original becker - Content Manager) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DUVAL Posted November 25, 2016 Members Share Posted November 25, 2016 Eu folosesc Beker de peste 5 ani,sânt foarte mulțumit! Inca își face treaba foarte bine,dacă a trebui să schimb , tot la marca asta ma intorc! Am mai avut si Navigon,la fel de multumit am fost și de el,cel puțin jucăriile care le-am cumparat! Au fost si alte navigatoare in dotarea camionului dar firmele nu prea investesc in scule profesionale. No,ai vreme să le tot schimbi pana dai de unul care te mulțumește. Drumuri bune 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Maxu09 Posted January 3, 2017 Author Members Share Posted January 3, 2017 Multumesc de raspuns! Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted January 3, 2017 Moderators Share Posted January 3, 2017 Îmi pare rău că n-am văzut postarea la timp, dar răspunsul ar fi fost categoric... Becker! Și exact Transit 5 îl am eu. 299€ la un magazin Saturn în Dortmund în martie 2013 și ghici ce... și în ziua de azi tot pe ăla îl folosesc E zgâriat săracul tot pe margini (că i-am cumpărat un parasolar din-ăla pliabil și din cauza vibrațiilor s-a zgâriat), stratul exterior de protecție de la cablul de alimentare a crăpat chiar la intrarea în suportul lui... dar, atât. În rest, funcționează perfect. Tot cu update gratuit pe viață (maxim 2/an), cu TMC integrat, cu cablu de alimentare lung (cred că are peste 2 metri)... Becker... e Becker! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Maxu09 Posted March 11, 2017 Author Members Share Posted March 11, 2017 Mersi de raspuns colegul. Vad ca si tu esti tot din Petrosani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DUVAL Posted March 11, 2017 Members Share Posted March 11, 2017 No! Nu contează locația utilizatorului cât contează "jucăria" cu care îți faci treaba și te ajută efectiv!!! Beker e doar un sistem de navigație, dar tu trebuie să simți înaintea navigației ce trebuie să faci! Considera ca este doar un bun sfetntic,nu o destinație musai de urmat! Te sfătuiesc să îți dezvolți simțurile și să "premeditezi" traseul camionului tău cu tot cu caracteristici,înainte să virezi volanul la o..... (curbă, intersecție,giratoriu,depășire, ş a m d) pentru ca s-ar putea sa ai surpriza să îți arate altceva decât ai tu nevoie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Maxu09 Posted April 9, 2017 Author Members Share Posted April 9, 2017 Mereu am tinut cont de indicatoare intai. Mersi de sfat! Drumuri bune! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts