Guest Anonymous Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Alta data cand apasati prea tare pe pedala de acceleratie sa va ganditi si la ceilalti participanti la trafic MESAJ PENTRU SOFERII INCONSTIENTI (DRIVE SAFE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted June 19, 2010 Members Share Posted June 19, 2010 Eu zic mai bine sa fie un mesaj de alertare a politistilor si a instructorilor ,care dau permisele "pe tava" unor inconstienti ,idioti ,care nici in picioare nu pot merge . De femei sa nu mai zic ,insa nu toate ,unele conduc foarte bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted June 20, 2010 Members Share Posted June 20, 2010 Ai dreptate razvan. Politia trebuie in primul rand sa previna si apoi sa sanctioneze. Dar cum traim in Romania dobitocii astia nu stiu numai sa te vaneze sa te poata arde... Cine a fost cat de cat spre vest un pic, stie ce zic. Eu am vazut pe un national in Spania masini de politie intr-o juma de ora cat aici in 2 zile. Nu faceau nimic altceva decat patrulau. Acolo sigur vrei, nu vrei esti prevazator. Aici, ies la vanat o data pe zi sau la 2 zile, imediat aude lumea, lasa incet pana pleaca si atat. In rest, carne de tun pt stalpi, camioane si trenuri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted June 20, 2010 VIP Share Posted June 20, 2010 In vest politia nu te opreste,nu are voie,decat daca constata ca esti in neregula sau sunt controale(razi).si asa cum ziceti ,politia ii de vina ca le da permisul la toti analfabeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted June 20, 2010 Members Share Posted June 20, 2010 La noi asta cu permisele date pe "ochi frumosi" e decat un factor care influenteaza accidentele . Mai sunt mii si mii ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Fratilor eu am permis categoriile b, c, e si si lucrez pe tir cu tata dar nu prin tara ci numai in afara dar de cand merg cu tiru nu am avut nici un accident am permisul de aproape un an Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted June 20, 2010 Members Share Posted June 20, 2010 Mihai, faptul ca nu ai vazut nici un accident de cand mergi cu camionul nu inseamna ca nici nu exista, ci doar ai fost unul dintre cei fericiti care nu a vazut un accident. Sincer de 7 ani de cand am permisul nu am vazut nici eu un accident live, dar am vazut niste urmari ale unor accidente : o masina rasturnata pe camp la vreo 20-30 m de asfalt , un camion incarcat cu sticla care din cauza vitezei a iesit de pe drum ( asta poate l-ati vazut si la tv, acum vreo 3 ani, un camion incarcat cu sticla a pasasit carosabilul , soferul adormise la volan, eu am trecut pe acolo la cateva ore dupa ce se petrecuse accidentul) , destule tamponari minore , etc . Important este ca prea usor se dau carnetele si mai ales ca aceia care beneficiaza de astfel de ajutoare nu sunt niste persoane cu capul pe umeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts