Members karim_kar90 Posted March 2, 2017 Members Share Posted March 2, 2017 Buna ziua!! Va rog sa trimiteti o oferta la karim_kar90@yahoo.comSent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members caracada Posted March 5, 2017 Members Share Posted March 5, 2017 (edited) buna ziua daca mai este de actualitate as dori oferta email este eleclad.trans@yahoo.com.multumesc Edited March 5, 2017 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members BAKERO Posted April 5, 2017 Members Share Posted April 5, 2017 Bună ziua. Dacă mai este valabila oferta va rog info la marius.golgut@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nicson91 Posted April 5, 2017 Members Share Posted April 5, 2017 Buna. Imi puteti trimite oferta detaliata pe email. Pietrarunicolae@yahoo.com Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nicu88sam Posted April 5, 2017 Members Share Posted April 5, 2017 La 02/21/2017 la 16:56, Nicu88sam a spus: Buna ziua. O oferta va rog la samspedition@yahoo.com. Bineinteles, daca mai este actual anuntul. Merci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crysty17bt Posted May 5, 2017 Members Share Posted May 5, 2017 va rog sa-mi trimiteți și mie oferta pe email crysty17bt@yahoo.com. Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johncjcr Posted May 9, 2017 Members Share Posted May 9, 2017 Buna. Imi puteti trimite oferta detaliata pe email. johncjcr@yahoo.com Mulțumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreinitu01 Posted May 9, 2017 Members Share Posted May 9, 2017 Trimiteti-mi și mie: nitu.andrei.buzau@gmail.comSent from my P6_lite_TM using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 07marius Posted May 10, 2017 Author Members Share Posted May 10, 2017 Oferta actualizata . Se cauta tractionisti pentru transport containere - Camioane minim Euro 5 in stare buna . - Sofer cu atestat ADR si limba engleza la nivel conversational , camion echipat adr . Se ofera : - 0,87 / km - taxe de drum platite intergral - minim 10000 km lunar - ore de asteptare platite , 25 h ce depaseste 3 ore de stationare . - orice extra incarcare , descarcare , cantarire sau vama se plateste separat . / 30 E per stop - ruta este Benelux-Germania-Franta 95 % din cazuri rar mai facem Elvetia , Italia , Austria , Romania - plata la 14 zile de la data facturarii , se facureaza saptamanal - plata sasiu 575 E / luna cu service inclus - plata dispecerat 200 E / camion pe luna . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Olteand Posted May 10, 2017 Members Share Posted May 10, 2017 Buna ziua . Imi puteți trimite oferta pe mail : oltean.denisadaniela@yahoo.com . Cu stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members arisanu54 Posted May 25, 2017 Members Share Posted May 25, 2017 (edited) La 11/17/2016 la 19:40, 07marius a spus: Se cauta tractionisti pentru transport containere - Camioane minim Euro 5 in stare buna . Se ofera : - 0,84 / km - taxe de drum platite intergral - minim 10000 km lunar - ore de asteptare platite - orice extra incarcare , descarcare sau vama se plateste separat . - ruta este Benelux-Germania-Franta - plata la 14 zile - suport pentru inchirierea de sasiu pentru containere. Pentru detalii suplimentare puteti sa ma contactati aici prin mesaj privat . Edited May 25, 2017 by arisanu54 informare ,cu cati eur, ramane tractionistul la sfarsit de luna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cabbano Posted June 4, 2017 Members Share Posted June 4, 2017 daca mai e valabila oferta trimiteti pe mail:cconstruct2005@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members george1984 Posted June 10, 2017 Members Share Posted June 10, 2017 Imi dati o oferta va rog pe adresa stangeorge109@yahoo.com.am un tractor euro 5 Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alina92 Posted June 23, 2017 Members Share Posted June 23, 2017 Buna, mai este valabil ? Daca ca, va rog o oferta pe bahneanualina@yahoo.com Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members daniigrecu Posted January 7, 2018 Members Share Posted January 7, 2018 Salut trimite-mi te rog si mie oferta la mail grecucenterlogistic yahoo com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 7, 2018 Moderators Share Posted January 7, 2018 o sa va rog sa imi confirmati daca cumva oferta mai este de actualitate...daca s-au schimbat ceva termeni actualizati-o,daca nu mai este valabila atunci va rog sa imi spuneti si o voi inchide eu ulterior,multumiri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 07marius Posted January 15, 2018 Author Members Share Posted January 15, 2018 Buna ziua , Se cauta tractionisti pentru transport containere - Camioane minim Euro 5 in stare buna . Se ofera : - 0,95/ km - taxe de drum platite intergral - minim 10000 km lunar - ore de asteptare 35 euro dupa 3 ore asteptare - orice extra incarcare , descarcare sau vama se plateste separat .( 35 E ) - ruta este Benelux-Germania-Franta-Elvetia - plata la 45 zile - suport pentru inchirierea de sasiu pentru containere ( 575 E chiria pe luna ,service inclus ) Oferta 2 - Camioane minim Euro 4 in stare buna . Se ofera : - 0.99 / km all in - minim 10000 km lunar - ruta este Benelux-Germania-Franta-Elvetia - plata la 14 zile - suport pentru inchirierea prelata ( 600 E chiria pe luna ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 07marius Posted May 9, 2018 Author Members Share Posted May 9, 2018 On 1/15/2018 at 11:23 AM, 07marius said: Buna ziua , Se cauta tractionisti pentru transport containere - Camioane minim Euro 5 in stare buna . Se ofera : - 0,95/ km - taxe de drum platite intergral - minim 10000 km lunar - ore de asteptare platite cu 30 euro dupa 2 ore asteptare - orice extra incarcare , descarcare sau vama se plateste separat .( 35 E ) - ruta este Benelux-Germania-Franta-Elvetia - plata la 45 zile - suport pentru inchirierea de sasiu pentru containere ( 600 E chiria pe luna ,service inclus ) Oferta 2 pentru transport cu prelata - Camioane minim Euro 4 in stare buna . - Sofer cu experienta , lb engleza nivel minim . Se ofera : - 0,97 km / all in ( nu se percepe chirie remorca ) - minim 10000 km lunar , daca nu se fac 10000 km , diferenta se plateste cu 0.4 centi/km . - majoritatea curselor au o incarcare si o descarcare . - ruta este Benelux-Germania-Franta - plata la 14 zile . - plata dispecerat 100 E / luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marinmarfa Posted May 15, 2018 Members Share Posted May 15, 2018 (edited) ma uit pe anuntul asta si observ cum tarifele scad de la o luna la alta... desi costurile cresc.. cu motorina, cu autostrazile, cu soferii, cu asigurarile... etc intreb si eu.. inca mai exista tractionisti care sa se amageasca la un profit de maxim 700-1000 euro lunar (pe masina) tractand pentru altii in conditii de stres si responsabilitate unica ? Edited May 15, 2018 by marinmarfa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 07marius Posted May 15, 2018 Author Members Share Posted May 15, 2018 Buna ziua , Unde se vad ca scad ? Ca eu nu imi dau seama . Era 0.99 E per km cu 600 E chiria la remorca , acum e 0,97 centi fara chirie , o crestere de 0,04 centi , pentru prelata . La containere am inceput cu 0,84 si acum este 0,95 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marinmarfa Posted May 16, 2018 Members Share Posted May 16, 2018 intrebarea era pentru alti useri care inca se mai amagesc la mirajul banilor gramada ca tractionist cu leasing si sofer pe comunitate nu are rost sa intram in detalii, raspunsul e unul singur, daca vrei sa faci bani (ca si posesor de cap tractor).. pe comunitate, trebuie sa te duci sa sofezi tu, si sa nu ai leasing altfel soferul cu cei 2200 euro pe care ii vrea de la tine... te ucide, iar un leasing standard de 1200 euro lunar, te pune pe "chituci" pe comunitate se merita sa faci bani numai ca sofer, daca prinzi la firma serioasa faci banii garantat.. la 0.97 centi abea iti ajung de motorina+autostrazi mult succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted May 16, 2018 Moderators Share Posted May 16, 2018 Nu știu cine a decis că prețul pe km care se flutură în ofertele de aici este ''adevăratul'' preț/km... Contracte se fac și cu plata/km și cu plata/zi și lunare și per job/proiect... se fac și cu termene limitate, se fac și per sezon etc etc etc. Cei care postează oferte aici sunt doar niște căpușe din domeniu, iar cei care semnează, tot de aici... își merită toate greutățile ce le vor întâmpina. Pot să vă dau exemplu de camion Euro 6, Volvo de 460 achitat, ce a fost pus la treabă pe 1,45€/km... un sac de bani ar spune mulți... numai că pe relația Fulda - Melle - Unna -Marl și Marl - Kassel - Friedewald - Fulda, 5 zile/săptămână, cu 22t de hârtie role la dus și 18t paletată pe retur, deja sacul ăla de bani abia îți ajunge să-ți plătești șoferul!!! Și alt camion, un DAF Euro 5, tot de 460, trage la intermodal cu 0,95/km, dar exclusiv Nordul Germaniei, Olanda, Belgia și Nordul Franței când și când... și se lăfăie în bani comparativ cu Euro 6-le. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marius74 Posted May 26, 2018 Members Share Posted May 26, 2018 La 30.01.2017 la 10:48, 07marius a spus: Buna ziua , Ofertele au fost trimise pe email . TRIMITE MI SI MIE OFERTA TE ROG PE mariusserb@yahoo.com si un numar de contact, Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionelanica Posted August 6, 2019 Members Share Posted August 6, 2019 (edited) Buna ziua! Dețin un cap tractor și o semiremorca basculabila , doresc sa ma închiriez cu ea 0722523250 aștept ofertele Dvs Edited August 6, 2019 by Ionelanica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts