Members dlcatalin Posted December 7, 2016 Members Share Posted December 7, 2016 Buna seara tuturor, Am un ochi lenes, vad putin in ceata cu el, nu se poate corecta cu nimic, dar vad perfect cu celalalt. Am permis pentru B din 2007, am 0 accidente, conduc si vad mai bine decat multi dintre cei care vad perfect cu ambii ochi. Nu ma incomodeaza cu nimic. Dar ma intreb ... are rost sa incep scoala si atestatele pentru TIR ? Ma primeste cineva sau o sa fiu respins peste tot ? In Romania nu ma mai astept la nimic ... am fost respins de la un post la masina de cusut pe motivul acesta cand in USA sunt acceptati si ca piloti de avioane persoanele cu Ambilopie. O seara frumoasa tuturor si multumesc anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members teomelcu Posted December 7, 2016 Members Share Posted December 7, 2016 daca medicul da ok la vzita medicala e bine,am vazut soferi cu probleme de tot felul(schiopatau,cocosati obezi,etc).numa medicu poate spune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts