Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members
La 12/5/2014 la 0:32, dorugrig a spus:

 In afara de conditiile mizerabile de cazare acum trebuie sa aveti grija si sa nu scapati sapunul la dus ca s-au scimbat dusurile la biroul din Danemarca (Greve). Au adus un container unde sunt 6 dusuri la comun la fel cum era prin armata daca va aduceti aminte sau cum e pe la puscarie. Asta este una.

 

Imi cer scuze ca e cam offtopic ceea ce o sa intreb eu: vrei sa spui ca pana acum dusurile nu erau la comun? adica daca te duci pe comunitate oriunde nu sunt dusuri de alea ca in salile de sport? eu asa aveam impresia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 479
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...
  • Members

LA MULTI ANI colegi si viitori colegi ! 

   Incep din prima zi a noului an, sperand ca viitorii soferi ce vor sa lucreze la aceasta firma, sa ia in seama sfatul meu.

   Am lucrat 5 ani in aceasta firma si am realizat ca lucrez cu cei mai neprofesionisti manageri si dispeceri. Munca in sine este de fapt schimbul camioanelor in fiecare zi, asta insemnand sa iti cari bagajul TOT dupa tine peste tot. Pauzele se fac in case, neingrijite, jegoase.Nimeni nu face curat in ele, datorita traficului de soferi( mai exact sunt camere cu 2-3 paturi, in care e posibil sa doarma alti colegi, dar tu ajungand din cursa trebuie sa desfaci din bagaj : sa iti faci patul, sa faci un dus, sa mananci, etc...deci se subintelege cum se odihneste un coleg) . Asta vara toate camioanele s-au umplut de plosnite, unii colegi fiind muscati si intepati, urmand sa necesite spitalizare. Camerele din cladirea din baza ce ei o numesc hotel, la fel.Au trebuit sa schimbe cateva paturi si sa dezinfecteze cateva camere doar, desi si celelalte arata jalnic.

    Transportul NU IL ASIGURA, desi codul muncii din Romania precizeaza destul de clar ca angajatorul trebuie sa asigure transportul angajatilor ce lucreaza in alta tara.

   Sunt colegi veniti din tara, spunandu-le ca li se da un anumit salar, dar cand ajung la baza li se impinge in fata o clauza care trebuie sa o semneze prin care viitorul sofer accepta sa lucreze cu 20 euro pe zi. Asa ca va rog sa va informati foarte bine inainte de a ajunge sa lucrati pentru aceasta firma ce promoveaza sclavagismul.

   Imi pare foarte rau, ca mi-am pierdut ani din viata lucrand ca sclav pentru o firma ce angajeaza romani,bulgari si filipinezi, pentru ca isi bat joc de soferi cum vor ei. Un sofer danez ce iese din tara lor, ia peste 6000 euro salar si asa platesc alti 4 soferi sclavi.

   Ar fi foarte multe de spus, insa ma opresc aici. Cei ce vor sa ia in considerare, bine. Eu am plecat de la aceasta firma si am am gasit mai bine de 1000 de ori.

   Drumuri bune .

pe viitor foloseste functia ''cautare''...exista deja un subiect..am mutat aici discutia..

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

corecta remarca alin75...am mutat eu discutia aici...

 

ps....

MAVL81..este bine ca dupa 5 ani in firma ai realizat ce conditii mizere ti se ofera si ai ales sa o parasesti...la urmatoarea daca gasesti tot conditii proaste nu mai astepta 5 ani...incearca sa fii profesionist...dovedind asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.