Jump to content

Ciudățenie sirocou


carcone

Recommended Posts

 • Members

Ideea e că Mam trezit înghețat. Am mai avut daf dar nu înghețam. E posibil ca maximul termostatului să fie setat mai mic decât pretendentele cu care m-am obișnuit? Dacă da, cum îl setez?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Identifica unde este montat siroco-ul  si vezi ca are o parte pe unde ventilatorul aspira aer(acolo vezi sa nu fie obturat de ceva),si una pe unde sufla aer cald,daca nu ai nimic care sa obtureze incearca sa sufli cu aer dinspre partea care sufla aer cald ,posibil din cauza prafului sa se fi format pe ventilator un fel de crusta.Aceasta ar fi una din multele cauze,sper sa-ti fie de folos!Bafta

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

ar trebui sa ai un panou de control la patul de jos pe partea spate a cabinei sau pe lateral .. si inca unul la bord..vezi ca are ca semn mai multe sageti serpuite putin sau drepte,depinde de model...trebuie sa ai posibilitatea de a urca sau cobori temperatura din + sau - , e un dreptunghi cu citeva butoane,inclusiv on/off...joacate pe la el..vezi ce iese..dar prima data..dupa cum a zis colegul mai sus uitate sa nu fie ventilatorul infundat,teoretic acolo e ''buba'' prima data..siguranta nu e arsa deoarece spui ca merge o perioada de timp, 

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Bateriile , al meu merge cel mult 2 ore , in pauza ( atentie pauza ) dupa ce fac caldura prin incalzirea cabinei si doar o memtine , daca il pun sa faca ... 15 / 20 minute si se opreste . Camionul isi rezerva puterea de pornire . La Daf au verificat tensiunea nu si amperajul ( la fiecare pornire imi arata tensiune scazuta pe tahograf )  , oricum bateriile sunt mici pentru cata electrica au , nu vor sa le schimbe atat timp cat nu se vede o defectiune tehnica , calitatea proasta nu se detecteaza cu ochiu , dar nici mintea nu ii duce . 

In schimb am noroc ca ma odihnesc la camera sau  acasa asfel i-as alerga cu ranga daca m-as trezii tremurand intr-un E6 .  

Desigur , nu se poate trece peste alte probleme tehnice , verifica !!  

Aparatul l este montat in spatele scaunului din dreapta , opturata aspiratia cu o haina ceva nu ai ce pentru ca ia aerul de afara nu il refoloseste pe cel din cabina , iar cabina e asa de prost izolata ca nu retine caldura . 

Chiar daca pornesti incalzirea de pe butonul de pe bord , setarea temperaturii se face de pe comanda de pe peretele cabinei unde ai lampa de citit , invarte de rotita aia .. acum trebuie sa vezi cum e setata temperatura si el functioneaza x timp cat sa o mentina si trece in stanby pana cand scade temperatura si reporneste , iar teperatura setata sa fie inferioara unei temperaturi comode tie . 

IMG_1775.JPG

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 11 months later...
 • Members

Vreo idee noua? Și eu mă trezesc noaptea tremurând intr-un coteț de DAF XF E5. Nu e blocată aerisirea, acum câteva zile mergea, acum nu mai vrea. Scap de coteț în câteva zile.

Edited by AmonRa
Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.