Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sofer serios caut firma serioasa


Postări Recomandate

  • Members

Cei care nu citesc anuntul in totalitate si cei care nu isi cunosc lunigmea nasului va rog sa va abtineti de la oferte va pierdeti timpul si va alegeti cu jgniri/injuraturi daca nu le sterge moderatorul!

Am experienta:

Transportor 3-4 Luni Tur - Retur ceva gen comunitate petreceam 1-2 saptamani in cabina!

Prelata UK: Londra - Benelux 6 Luni ( volan pe dreapta, era ceva gen comunitate doar ca primeam incarcarile si descarcarile mesaj pe telefon sau eram sunat ) job-ul era tur retur doar ca dormeam in cabina).

Prelata UK (muncesc in prezent): ca un job normal de 8-15 ore, 3 luni aproximativ.

Sofer autobuz: banuiesc ca nu intereseaza pe nimeni.

Calitati:

Vorbesc engleza fluent. Nivel C1 scris si citit. Vorbesc Germana A2 scris si citit.

Atestat ADR colete - cisterna.

Atestat CPC marfuri.

Atestat transport persoane ( la fel banuiesc ca nu intereseaza pe nimeni doar ca nu pot sa ma abtin sa nu il postez aici :)) )

Nu tratez in bataie de joc jobul care mi se ofera sau care il am ( ofer seriozitate - cer seriozitate )

Nu mint dupa cum se vede ( am permisul C+E din 2014 as putea sa spun ca muncesc in UK din ianuarie 2015 si am experienta cacalau peste tot in lumea asta )

Rezolv cu succes situatii grele si cateodata nici mie nu imi vine sa cred cat de bun sunt in ceea ce fac! :)) 

Nu fur ca nu am furat niciodata si nici nu ma injosesc sa fac asa ceva! (gen: motorina, cauciucuri schimbate pe camion sau remorca, piese de pe tir....etc)

Cunosc Anglia (UK) aproape ca Romania (adica bine)

Important de citit:

Nu am cunostiinte mecanice nici nu imi doresc sa le am (inafara de cele de la examen nu stiu nimic altceva) si ca sa fiu mai explicit sa inteleaga toata lumea nu fac pene pentru ca nu stiu si nici nu vreau, daca s-a stricat camionu habar nu am de ce si la fel nici nu ma intereseaza. Nu incarc/descarc sub nici o forma (poate ocazional si in caz de urgenta ca sa nu afectez imaginea firmei contra sumei de 50 euro incarcare/descarcare) nu ma tine fizicul (nu ma tine caroseria). Ofer respect fata de firma si daca vre-un dispecer/patron nu imi ofera respectul cuvenit ma transform intr-o bestie care nu isi mai foloseste materia cenusie si aduc daune (pagube) consistente firmei si deasemenea orice colaborare cu mine s-a incheiat! Atata timp cat te respect - ma respecti si tu! Nu ma intereseaza cat consuma TIR-ul pentru ca nu e problema mea! Felul meu de a conduce (in legatura cu consumul)  se poate monitoriza prin GPS/trackere si pot sa fiu concediat din prima saptamana daca nu corespund cu cerintele firmei! Nu platesc in caz de accident si nu accept sa mi se opreasca nici un RON/EURO si apelez la violenta sau alte prostii in cazul in care se intampla sa mi se opreasca bani ( nu ma angajez ca sa dau cu TIR-ul in parapeti, sa omor lumea pe strada sau fac cine stie ce, dar in cazul in care s-a intamplat, Doamne fereste,  s-au inventat asigurarile ). Resping orice oferta genul: " pentru mai multe detalii sunati la nr: ....) mi s-a acrit sa sun si sa platesc abonamentul in anglia 150-200 lire pe luna ca sun la tot felul de nebuni cu imaginatie bolnava. Daca cineva e interesat de servicile mele poate sa posteze un raspuns la topic sau sa imi dea un mesaj cu detaliile job-ului! Nu isi au rostul ofertele gen 50-60 euro diurna si salariul minim pe tara ( nu sunt femeie de serviciu sau paznic ca sa fiu cinstit doar aia au salariul minim si responsabilitati 0 ). Daca am colegi nespalati si infecti in firma refuz sa conduc cocina ( nu sunt animal sa traiesc in asemenea conditii pentru 4-5-6 saptamani ). Li se poate impune de la firma sa isi faca curat cand predaTIR-ul altui coleg. Nu depsesc programul / nu pun magnetul / nu am alt card si nici nu folosesc decat cel cu numele meu pe el in cazul in care mi se ofera alt card! Nu sunt dispus sa fac genul multi drop ( 7 incarcari si descarcari pe saptamana/pe zi ). 

Repet nu are rost sa imi oferiti job-uri cu salariul minim pe economie din mandrie nu le accept. Nu accept deasemenea 50-60 diurna!

Multumesc anticipat pentru orice oferta serioasa! 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.