Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Sofer frigo national sau comunitate

dj mell

Recommended Posts

• Members

Caut loc de munca ca sofer pe frig, experienta 4 ani, national si international toate tarile U.E., nefumator, curat in cabina, fara evenimente rutiere. Cer si ofer seriozitate. National pe frig caut la o logistica LIdl, Kaufland, Penny etc. si pe comunitate maxim 6 saptamani cu 2 acasa. Multumesc

• Moderators

Stai calm @sashatulcea, nu-i nimic interesant. E doar d-ul Jan de la RomImtra care încearcă să-și agațe și el vreun fraier, doar, doar o mai târâie și el un pic prin domeniu. Oricum, colegul ce a postat anunțul are deja 4 ani de experiență și n-o să pună botul la vrăjeala ieftină a olandezului...

Caută subiectele de la RomImtra și o să vezi cu cine ai de-a face...

• Thanks 1
  • Haha 1

• 1 year later...
  • Members

Am lucrat cu d-l Jan Verhage, adevarul e ca nu cauta fraieri, aicite contrazic, singura luiproblema e ca vrea incepatori care sa fie profesionisti. fara experienta, bani normali la nivelul tau, doar ca pretentiile sunt mari, prea mari pentru incepator. Sincer? in 2015 am lucrat cu el pe camion, mi-am castigat experienta, apoi am ales sa plec de la el pentru ca nu ma considera sofer profesionist. Am plecat la o firma mare din italia si m-am descurcat admirabil acolo, cu ceea ce am invatat de la Jan V. Ca profesionist, jos palaria, ca om.... iti mananca ficatii cu felul lui de a fi. Cu mine a fost corect si avea o vorba: In this line of work, you need some balls! Mi-am umflat bilele si am aflat ca pot umbla si singur prin Europa!