Members dj mell Posted August 25, 2017 Members Share Posted August 25, 2017 Caut loc de munca ca sofer pe frig, experienta 4 ani, national si international toate tarile U.E., nefumator, curat in cabina, fara evenimente rutiere. Cer si ofer seriozitate. National pe frig caut la o logistica LIdl, Kaufland, Penny etc. si pe comunitate maxim 6 saptamani cu 2 acasa. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sofercamoin Posted August 27, 2017 Members Share Posted August 27, 2017 poti suna te rog la 0730092559... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sashatulcea Posted August 27, 2017 Members Share Posted August 27, 2017 Acum 4 ore, sofercamoin a spus: poti suna te rog la 0730092559... Salutare ce inseamna poti suna te rog ascunzi ceva colegule????sau vrei sa ajuti daca stii ceva si ai vreo oferta valabila scrie aici fara rusine ca e gratis drumuri bune sa ai. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted August 27, 2017 Moderators Share Posted August 27, 2017 Stai calm @sashatulcea, nu-i nimic interesant. E doar d-ul Jan de la RomImtra care încearcă să-și agațe și el vreun fraier, doar, doar o mai târâie și el un pic prin domeniu. Oricum, colegul ce a postat anunțul are deja 4 ani de experiență și n-o să pună botul la vrăjeala ieftină a olandezului... Caută subiectele de la RomImtra și o să vezi cu cine ai de-a face... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members litugeorgian Posted November 9, 2018 Members Share Posted November 9, 2018 Am lucrat cu d-l Jan Verhage, adevarul e ca nu cauta fraieri, aicite contrazic, singura luiproblema e ca vrea incepatori care sa fie profesionisti. fara experienta, bani normali la nivelul tau, doar ca pretentiile sunt mari, prea mari pentru incepator. Sincer? in 2015 am lucrat cu el pe camion, mi-am castigat experienta, apoi am ales sa plec de la el pentru ca nu ma considera sofer profesionist. Am plecat la o firma mare din italia si m-am descurcat admirabil acolo, cu ceea ce am invatat de la Jan V. Ca profesionist, jos palaria, ca om.... iti mananca ficatii cu felul lui de a fi. Cu mine a fost corect si avea o vorba: In this line of work, you need some balls! Mi-am umflat bilele si am aflat ca pot umbla si singur prin Europa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts