Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

MAN Erori

leobango

Recommended Posts

• Members

multumesc mario@bandit. cred k o sa ma opresc la service MAN la Sibiu , undeva.....este in drumul meu. O sa vin de la Arad spre Rm Valcea si alt service MAN nu stiu.sper sa descopere baietii pe tester.

trebuie verificata electrovalva de pe ret.,sau mufa electrica, eventual da jos electrovalva si curata lacasul unde este prinsa pe ret. are un oring  care mai poate face figuri .daca vrei inf, lasa un nr de tel ptr harrytgs 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Buna seara  Domnul Leo,va rog puteti sa-mi dati  cateva imformatii pentru un Man Tga? Deci prima problema: nu imi mai arata vitezele in bord,doar R,N si jumatatile,acul la vitezometru nu mai indica nimic,iar pe tahograf la inceput imi aparea SENSOR FAULT 22 iar imediat s-a schimbat pe SENSOR FAULT 21.am si un cod de eroare ffr-03279-04. Va multumesc.

• 3 weeks later...
Guest Anonymous

Buna dimineata. am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Am un MAN 18-430 TGA din 2005. A fost spalat cu jet de presiune la o spalatorie auto si imediat dupa ce am plecat mi-a aparut pe displayul de la bord .....ABS-Tractor si EBS-Diagnosis 3519-00. pana sa fie spalata nu aparea nimic pe bord. oare la ce senzori a intrat umiditate? pot remedia eu ?multumesc anticipat....

Guest Anonymous

salutare am si eu intrebare si cine ma poate ajuta cu aceste coduri laun tga18 410 cu,cutie automata va multumesc Ebs 3240,

Tcu 3198

Tcu 3132

• Members

codu de ebs e ..ferifica cablaju intre modulu de pe spate si caculatorul din masina .in general se rup cablajele si un cod de tcu e de acolo dar trebuie sa schimbe vitezele din cauza asta ...cauza ca nu schimba e codu 3132 ..vezi ca pe placa astronic are un aerisitor vezi sa nu fie infundata iesirea .daca totul e in regula e ceva in partea mecanica din placa astronic .

Guest Anonymous

Salut am si eu o problema imi apare la un MAN TG 18.430 2006 (comoreil) imi apare in bord o eroare: FFR 03302-06 cu rosu cu Semnul Mirarii inainte .... ma poate ajuta cnv cu asta sa stiu si eu despre ce este vorba multumesc: