Members SebastianElbet Posted February 2, 2018 Members Share Posted February 2, 2018 Buna seara! Am o afacere in domeniul constructiilor si am nevoie de o camioneta noua (open-space, fara prelata sau furgon ) pentru carat marfa.Precizez ca masina e incarcata mai mereu, am multe transporturi grele si masina nu sta prea mult pe la sediu.Un buget, maxim 45.000 euro.As vrea ca masina sa aiba punte dubla (ma gandesc, o face mai rezistenta, nu?), un motor bun (care fuge cat de cat), comoditate pentru sofer, dotari de baza (clima/ac/etc).Dupa mine, as alege un Mercedes 316 CDI (cred ca asta era) dar ma tot gandesc la Renault Master.Vreau pareri de la voi toti, doar intre marcile astea ( mercedes / renault / iveco / ford) si precizez ca masina vreau sa o iau noua din reprezentanta. Astept pareri cat mai rapid, noroc si drumuri bune! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts