Members dobre744 Posted June 14, 2018 Members Share Posted June 14, 2018 Salutare colegi , țin să menționez că sunt începător si as dorii sa aflu de la cei cu experiență următorul lucru Un coleg mi-a spus că , in cazul in care transportam un container , in urma unui eventual control cu cantar , nu vom fi cântăriți pe axe ci per total , adică în cazul în care am sa spunem prin absurd 12 tone pe o axa dar nu depășesc masa maxima admisă de 40t , nu voi fi sancționat. Este adevărat sau doar o alta poveste de parcare?. PS: colegul respectiv a menționat că este reglementat prin lege. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 14, 2018 Moderators Share Posted June 14, 2018 pentru inceput uitate aici si observa greutatea admisa pe axe si altele pe ue.... https://www.euload.com/info.php?catID=26 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dobre744 Posted June 15, 2018 Author Members Share Posted June 15, 2018 Da colegule, mulțumesc , site-ul este de folos, dar nu scrie de asa zisa lege , poate m-am exprimat greșit , m-am referit daca containerul are aceeași "toleranta" cum ar fi bascula care transporta cereale etc. Am colegi care au transportat cherestea in containere și masa pe motrica a fost de 10 tone , de aceea am pus aceasta întrebare , exista o asemenea lege sau au cărat inconștienți și aici mă refer la sancțiuni în urma unui control. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts