Guest Anonymous Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Va salut stimati colegi!am si eu o problema,poate ma ajuta cineva,care a trecut de asemenea prin asta!pe scurt:vreau sa lucrez in italia sofer,dar mi-am bagat actele pentru a face conversia permisului.trebuie sa astept vreo 2 luni pana imi elibereaza permisul italian.intrebarea mea este,daca pot lucra cu dovada(foglia rosa),dar cu card tahografic romanesc si atestat(tip nou,card) romanesc.asta in ideea ca nu imi pot face italiene pana nu imi obtin permisul italian! Va multumesc si drumuri bune tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted July 8, 2010 EX Staff Share Posted July 8, 2010 Sal,poti lucra linistit. Ai nevoie de contractul de munca in original,sau o foaie de plata ( busta paga),pentru controlul stradal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts