Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ambient Spedition Sibiu


Postări Recomandate

  • Members

Ambient Spedition Sibiu

Aceasta este o firma de care din punctul meu de vedere ar trebui sa va feriti. Am sa incerc sa va spun experienta mea la ei.

Am sunat la ei pentru angajare lucru pe comunitate la telefon raspunde  directorul de transport,P.C.. La prima vedere pare un om ok dar nu este chiar asa, iti promite multe de care nu se poate tine doar ca sa te ademeneasca in firma omite sa iti spuna multe lucruri pe care le afli pe parcurs si daca le-ai sti de la inceput nu te-ai mai complica cu ei. Se pleaca cu camionul din tara si se intoarce tot cu el inapoi. In ziua plecari te cheama la Sibiu in jur de 08:00-09:00 pierzi ceva timp pe la birou cu luatul de acte telefon incarcare etc. pleci spre incarcare dupa care spre seara iesi din tara si mai mergi cit iti permite programul dar atentie aceasta zi nu iti este platita in nici un fel desi ai condus pe acea zi 7 poate chiar 8 ore. In momentul in care te intorci in tara dupa 3-4-6 saptamini asta este la intelegere in momentul angajari tot asa dupa pauza [probabil repaus zilnic] incepi programul de prin Ungaria si conduci 7-8 poate chiar 9 ore sa ajungi la Sibiu nu esti platit pe acea zi.

Situatia mea: 24.07.2018 ajuns la Sibiu 08:00 asteptat contract acte povesti plecat 12:00 spre Sebes la incarcare programul inceput la 12:00 incarcat plecat spre Italia pauza pe M7 aproape de Slovenia condus in acea zi aproximativ 8 ore (+ - ) program de 15 ore. In 17.08.2018 dupa pauza de 9 ore Mo Budapesta am plecat spre Sibiu si am ajuns in jurul orei 16:00.

Diurna a fost platita doar pentru 23 de zile. Acest lucru omite sa til spuna la angajare.

La angajare ti se spune ca esti platit cu salarul minim pe economie plus diurna zilnica.(1900 RON BRUT + 60 EUR/ZI pentru inceput)

In timpul primei delegati am aflat de la alt coleg ca nu se platesc cele doua zile si am vorbit. cu directorul transport P.C. despre acest lucru si l-am anuntat ca nu lucrez asa sa faca ceva in acest sens am primit asigurari ca va rezolva problema, am negociat diurna la 65 EUR/ZI pentru a doua delegatie deoarece nivelul de lucru era destul de mare.

In data de 10 a fiecarei luni se plateste salariul pe tara dar se mai uita si asta dupa spusele doamnei directoare B.M.C. citez: "nu sunteti singur in firma si am multe pe cap si toata lumea vrea numai bani bani bani nu mai exista pic de respect in lumea asta si nici omenie" .

Am mai plecat si in a doua delegatie aceasta fiind doar de 9 zile din care am avut platite cu diurna doar 7 si bineinteles tot cu 60 EUR/ZI.

Am schimbat sms si am avut convorbiri telefonice cu PC care ma tot asigura ca imi va da bani diferenta dar.........

 

Deci in concluzie P.C. nu este o persoana de incredere si Ambient Spedition o firma de evitat.

Aceasta este parerea mea personala!

Daca mai sunt colegi care au avut incidente cu aceasta companie rog sa le scrie ca alti colegi sa nu mai cada in plasa acestor compani.

Va multumesc.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • Members
La 19.09.2018 la 14:52, Aylyn a spus:

 

Buna ziua.

As ruga un moderator sa editeze acest topic si sa scoata numele personale din el deoarece eu nu mai pot sa il editez fiind postat de ceva timp.

Informatiile doresc sa ramina deoarece am trait aceasta experienta. Doresc editarea lui si scoaterea numelor persoanelor respective in urma unei convorbiri telefonice avute cu acea persoana. Nu stiu daca este bine sau nu dar consider ca este de bun simt din partea mea.

Daca lucrurile la aceasta firma s-au imbunatatit rog alti colegi sa vina si sa impartaseasca experienta lor.

Tot timpul este bine sa ai mai multe opini in calcul cand iei o anumita decizie.

Va multumesc anticipat.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Dupa o perioada destul de indelungata de timp reprezentantii firmei in cauza sunt deranjati de afirmatiile facute de userul  Aylyn.La rugamintea userului am inlocuit numele personale cu initialele,restul textului ramine,este singura concesie facuta.

Ce inteleg eu din aceasta este ca mai devreme sau mai tirziu cineva afla informatiile despre o anumita firma..deci..impartasiti-va experientele...bune..rele...cineva va avea nevoie de ele..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.