Jump to content

Pentru Italia


Guest Anonymous

Recommended Posts

 • 6 months later...
Guest Anonymous

Domnule VT880  dar daca vreau sa mi schimb actele ?,,,cum trebuie sa fac ...permisul ca permisul ..dar atestatul sa l schimb in asa zis ul CQC  cum fac ,ca am vb si cu sefu de la asa zi sul ARR (motorizatione aici )  si nu m a putut lamuri ...ce trebuie sa fac sau ce formular ...ce taxe,,,,etc Multumesc Anticipat

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

cel mai usor este sa te duci la o scuola guida si fac ei totul.

dureaza cateva zile si costa pana in 200 eur.

eu am schimbat carnetul acum 4 ani si CQC-ul nu chiar de mult;nu cred sa se fi schimbat multe intre timp.

numai bine

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

tot la scuola guida mi-au spus ca pentru ADR nu se poate face conversia.nu stiu cu siguranta daca e adevarat sau nu, inca nu am avut nevoie de ADR si nu stiu daca e valabil cel romanesc de carton.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Anonymous

Adr ul nu este valabil in italia ...doar cel de marfa ..iar ca sa il schimbi te duci la motorizatione ..e un forular TT746c ptr schimbare atestat dar asta dupa ce ai schimbat permisul in prealabil si ...ai rezidenta !!!Drumuri bune !!!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

va rog, urgent...trebuie sa plec in italia mi-a gasit un prieten un loc de munca pe tir si mi-a spus ca  mai imi trebuie pe langa cartela tahograf si o 'scheda' care cica mi se elibereaza in tara este tot un fel de cartela.stiti ceva va rog mult cine stie , pe langa cartela,atestate,etc ce mai trebuie pt munca ca sofer in italia ?va rog mult timpul este putin,oricum va tin la curent cum este 'acolo'

Link to comment
Share on other sites

 • Members

daca ~prietenu~ tau tia zis doar ca iti trebuie o scheda si atat si nu tia dat detalii se vede ce mult vrea sa te ajute! cred ca vorbea de Atestatul de marfa tip cartela asa zisu cqc in italia

am vorbit putin si repede pleca in cursa,el este de 3 ani acolo si si-a facut actele in italia ma mai suna peste 4 zile,ok daca stii mai multe despre cqc spune-mi se poate scoate la noi in tara?daca da unde sa ma duc ca pe internet nu prea am gasit ori nu ma pricep eu prea bine la cautare,mersi oricum.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

iti trebuie atestatul de marfa tipul nou adica cel tip cartela

multumesc mult,eu am atestat vechi carton,deci trebuie sa il schimb chiar daca este valabil pana in 2012,nasol arr-ul il elibereaza in 3 saptamani dar asta e sansa mea,mutumesc inca odata,stii cumva mai trebuiesc ceva acte?

Link to comment
Share on other sites

 • Members

m-am mai informat si treaba este cam asa...cqc pt italia,cpi pt ro este un card in care sunt 'confirmate' atestatele,este diferit de card-ul tahograf,se face in ro si se ia cam asa...scoala si examen ca inainte numai ca acum se da pe calculator,pt atestat marfa si persoane 400 ron si 45 ron pt card,se elibereaza de arr,pt ADR 500 ron si 45ron pt card,sambata dau examen pt marfa si ADR total 900 ron si 45 ron pt card.de remarcat ca aceste card-uri vor fi obligatorii probabil de la anul,deja in alte tari U.E este obligatoriu.sper ca v-am fost de folos,drumuri bune.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Mon, March 28, 2011 3:40:07 PMBuna ziua

--------------------------------------------------------------------------------

Va contactam in urma aplicarii cv-ului dumneavoastra la joburile pe care noi le-am pus la dispozitie (Conducatori auto si soferi tir.  Cat. B sau C )

    Avem placerea de a va anunta ca ati fost selectat pentru un interviu care va avea loc in decursul acestei saptamani (miercuri , joi ,vineri), direct cu angajatorii din Italia –Bologna si Germania - Nürnberg  care vin in Romania pentru interviuri

      Dorim sa va precizam ca angajatorii sunt 2 companii cu care noi am reusit sa avem o colaborare armonioasa. Au nevoie urgent de angajati , asa ca primele plecari vor fi incepand de vineri, 8 aprilie. Toate detaliile si tot ce tine de plecari , cazare, modul se salarizare vor fi discutate la interviu. Tot atunci veti stabili in care tara veti pleca in functie de compatibilitatile si nevoile fiecaruia.

    Nu percepem niciun fel de comision  din partea d-vs, singura taxa care trebuie achitata este de 28 de RON pentru serviciul de tiparire a documentelor necesare angajarii ,de traducere a cv-ului in 2 limbi si indosarierea acestora.

Pentru a va putea programa la interviu , va rog sa ne trimiteti cat mai repede prin e-mail sau fax :

-copie CI

-copie dupa permisul de conducere

-chitanta prin care ati platit la banca cei 28 RON

Cont  bancar:  RO58BTRL01301202P38702XX  -SC GashPet  SRL  deschis la Banca Transilvania.

Ulterior , va trebui sa prezentati pentru completarea dosarului urmatoarele:

-copie certificatul de nastere

-copie certificatul de casatorie (daca e cazul )

-cazierul judiciar original

-copie dupa ultima diploma de studii

Va dorim mult success!

--

Care dintre colegi a mai primit asa ceva ? Ce parere aveti ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

am primit şi eu. Firma nu răspunde la telefonul mobil. Nu au spus unde se desfasoara selectia.... Si mai ales cer banii inainte. Nu e mult... dar bob cu bob se aduna... fraierii. Si cine se duce la Politie pentru o paguba de doar... 28 lei? dar la miile de şoferi sau viitori profesionişti... se aduna milioanele.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.