Members FlorinS Posted December 10, 2018 Members Share Posted December 10, 2018 Salut . Am si eu o dilema.. azi am promovat examenul cpi marfa si maine ma voi duce sa depun actele pentru eliberare cpi. Problema mea este ca plec in uk si as fi vrut sa imi preschimb permisul din cel romanesc in permis de uk zilele astea ca sa pot sa incep sa muncesc cat mai repede posibil. O sa afecteze in vreun fel cererea mea pentru cpi din ro daca in acelasi timp schimb permisul in uk.. ? Eu ma gandesc ca nu deoarece permisul in ro nu o sa fie anulat . Alte pareri ? Mersi mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted December 11, 2018 Moderators Share Posted December 11, 2018 Permisul este una...cardul cpi alta....totusi...cardul cpi are pe el trecuta seria permisului...acum...permisul de ro il poti schimba in cel de uk...teoretic trebuie sa ai minim 3 luni de stat in uk ca sa depui cerere pentru schimbare permis....si la fel pentru insurance number...Inclin sa cred ca tu ai cazut in plasa vreunui profitor romin care te va plati la zi,probabil stind saptamina in camion si la sfirsit iti ofera cazare de weekend la o casa ceva..In aceasta situatie nu are rost sa iti schimbi permisul ,poti conduce cu cel romanesc.Nu uita ca e posibil sa treaca mai mult de 2 saptamini pina vine certificatul de pregatire initiala..si atestatul..[cartela conducatorului auto sau driver card]...si asta inseamna ca nu poti conduce vreun camion..tir..etc decit daca are diagrama..fara tachograf, nu e ca la o masina mica sa ai doar permis in buzunar...Cele 3 trebuie sa contina aceiasi serie permis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FlorinS Posted December 11, 2018 Author Members Share Posted December 11, 2018 (edited) Salut . Mersi de raspuns . Nu e vorba de nici o teapa eu am toate actele in uk am mai fost si nu o sa ma bazez pe nimeni sa imi gasesc de lucru o sa imi gasesc singur... am toate actele necesare gen nino adresa etc . Stiu 100% ca se poate lucra cu cardul cpi de romania si cu permis de uk deoarece un unchi de al meu lucreaza . Deci teoretic nu ar trebuii sa fie vreo problema daca schimb permisul din ro in uk in acelasi timp in care am aplicat si pentru cardul cpi Edited December 11, 2018 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted December 11, 2018 Moderators Share Posted December 11, 2018 Cardul cpi este certificatul de pregatire initiala..pe el este trecuta seria permisului....tu puteai schimba prima data permisul de ro in uk si faceai cardul cpi pe seria permis uk..nu e o problema mare...il poti schimba in uk intr-unul englezesc la fel ca pe permis..La fel si cu cartela conducatorului auto...Faci mai multe formulare. ps...de curiozitate...intreaba-l pe unchiul tau ce serie de permis are trecuta pe card...cel vechi de ro sau cel nou de uk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Surceldaniel Posted January 28, 2020 Members Share Posted January 28, 2020 offtopic,eliminat.... ps nu ai fost atent nici cind ai citit cit te costa eliberarea unei cartele tachograf nici acum cind aici se vorbeste despre acte preschimbate pe uk,fii mai atent.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 28, 2020 Moderators Share Posted January 28, 2020 Nu ai observat,era de acum 4 ore raspunsul userului Surceldaniel, la el e comentariul modificat😅😅 din 2018 sunt restul..nu cel modificat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts