Members SavaMarius Posted January 3, 2019 Members Share Posted January 3, 2019 Ziua bună tuturor! Din întâmplare am dat peste acest site-forum, îmi pare ok. Am 34 de ani și abia ce am luat categoriile C+E și atestat marfă plus card tahograf. Este cineva binevoitor să-mi recomande o firmă pentru început? Sunt dispus să lucrez și pe comunitate. Ca începător nu ar trebui să am multe pretenții, de ajuns că fac experiență. Atât as vrea, să nu muncesc Duminica. Vă mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rico005 Posted January 5, 2019 Members Share Posted January 5, 2019 Poti incerca la G-log Stuhr (Bremen) accepta incepatori, salarizare acceptabila (2000 euro), repausurile saptamanale numai la pensiune platita de firma, in principiu ei vor sa emigrezi in Germania, dar dupa 3 luni cand te descurci exista multe posibilitati mult mai avantajoase in apropiere. Succes. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ancotrans Posted January 8, 2019 Members Share Posted January 8, 2019 Buna seara, trimite-mi numarul de telefon si iti pot oferi mai multe detalii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SavaMarius Posted January 11, 2019 Author Members Share Posted January 11, 2019 La 05.01.2019 la 6:00, rico005 a spus: Poti incerca la G-log Stuhr (Bremen) accepta incepatori, salarizare acceptabila (2000 euro), repausurile saptamanale numai la pensiune platita de firma, in principiu ei vor sa emigrezi in Germania, dar dupa 3 luni cand te descurci exista multe posibilitati mult mai avantajoase in apropiere. Succes. Lasă-mi te rog un număr de telefon Rico. Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Cristimnp Posted January 15, 2019 Members Share Posted January 15, 2019 Salutare. Ma aflu si eu in aceeasi situatie, si anume abia am obtinut categ C+E...insa nu vreau sa plec pe "comunitate"...ma intereseaza foarte tare un sistem tur-retur...de aceea,daca stiti firme care accepta incepatori si lucreaza in sistemul acesta( de preferat ) nu ezitati sa imi dati si mie ceva detalii. Engleza nivel avansat(scris + vorbit), spaniola si franceza nivel conversational Drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members david11 Posted February 21, 2019 Members Share Posted February 21, 2019 Salut. Caut si eu un job pe comunitate. Dețin C+E atestat, cartela, adr colete ( nu am experiență). Dacă ma poate ajuta cineva 0742222394 (județul Cluj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts