Members palm Posted June 2, 2009 Members Share Posted June 2, 2009 Buna baieti. Am stat pe comunitate la firma Express Interfracht (INT Popovoci). Am dat demisia din motive de neseriozitate din partea firmei. Curse aiurea, parcari pe degeaba, 9-13 saptamani afara dupa care te ducea acasa pt. 2-3 zile, platit motorina la greau, etc etc. Am fost la firma Transconti sau Kuffsteiner. Au promis 6 saptamani afara, 2 saptamani acasa (platit), 8 centi/km, transport pana la baza din Mures gratis cu microbuzul... Stie careva dintre voi ceva concret despre firma asta, Eu am vorbit cu un coleg anul trecut in Italia, de fapt el mi-a dat numarul de telefon, el mi-a zis ca e fain, ca plateste la timp, etc. Daca stiti ceva concret, sa-mi spuneti si mie. Mersi. (nu cumva sa nimeresc la un alt drac) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Asta este firma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 28, 2009 Author Members Share Posted July 28, 2009 Yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 28, 2009 Author Members Share Posted July 28, 2009 Asta este firma? Insa poza asta e cam ciudata, cat timp nu vezi pe drumuri numaio Iveco-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Lucrati la aceasta firma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members palm Posted July 29, 2009 Author Members Share Posted July 29, 2009 Lucrati la aceasta firma? Nu. In 2008 am facut multe pauze cu soferii prin Italia si am fost sa ma interesez, baza e la Tg. Mures. parcul auto in Kufstein. Te pun la niste teste, daca treci vine proba practica. Dar inainte de asta te prezinti cu toate documente, CI, permis, atestate, cazier etc. Parca cerea si recomandare de la ultimul loc de munca... Si dupa toate astea te trimitea in cursa, si din pacate aici incepe baiul. Baieti povestesc, ca incepand din decembrie a inceput sa nu mai plateasca regulat salariile, au cateva mii de euro neplatite pt. fiecare sofer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Multe firme au dat soferi afara, nu ii platesc la timp si sunt mai multe chestii de genul acesta de cand a inceput criza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts