Guest Anonymous Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 colegi am nevoie de o parere din partea celor care cunosc aceste firme .?stadler sau tir expres sa meritasa lucrezi la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted July 14, 2010 Members Share Posted July 14, 2010 coane ADY V, raspunsul la intrebarea ta e simplu si complicat in acelas timp... dar fiecare dintre noi calculeaza dupa alta formula rezultatul.. .parerea mea... daca ai mai citit pe forumuri nu prea exista pareri de fff bine ci doar de bine sau fff rau... fiecare citeste ce se scrie,,, decupeaza pe linia marcata infloriturile si ce ramine analizeaza dupa formula proprie...iar rezultatul ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 SALUT COLEGU,DESPRE STADLER POT SA ITI SPUN MULTE AM LUCRAT LA EI UN AN.TE SILESTE SA MERGI CU MACNETU > BANII NU SUNT CEI PROMISI ADICA CEL PUTIN 1500E PE LUNA SI UN LUCRU IMPORTANT NU SUNT IN E CI IN LEI.NU AI MASINA TA ,SUNT COLGI DE MAI MULTE NATII CUM AR FI POLONEZI,BOSNIACI,CEHI,TURCI ETC.DESPRE TIR EXPRESS NU CUNOSC PREA MULTE \ VA DORESC DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 colegu, in legatura cu TIR EXPRESS te pot ajuta eu. anu trecut cam pe vremea asta am fost chemat la timisoara la interviu. in primul rand iti cer 5 ani experienta pe comunitate, 12 euro/100km in primele 6 luni, cu posibilitatea de marire a platii ca sa zic asa. insa partea nasoala si motivul pentru care am refuzat sa lucrez la ei a fost ala ca doar la 6 luni te trimit acasa...curse de romania aproape ca nu exista la ei...oricum ideea e ca vi la 6 luni acasa stai 2 saptamani si pleci iar 6 luni...si tot asa. am uitat sa precizez ca fiecare incarcare/descarcare e platita cu 10 euro. drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts