Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Salut !

Am ajuns acasă dezamăgit de conducerea KOELTRANS BV pentru cerințele noastre care i-au deranjat.

Voi detalia puțin:

1- la angajare spun că se merge la program - fals se merge fără card la maxim dacă refuzi ai parte de multe încărcări de noapte etc pedeapsă ...

2 - diurnă 59-64 depinde de unde ești încadrat Vida xl patron 50 % Mathias sau KOELTRANS BV 50 % patroni Linda kuipers & Gunter.

Se promite diurnă întreagă în zilele în care pleci sau vii. - fals dacă stai 12 ore pe RO iei 50% din diurnă resp identic la plecare spre Ro.

3 - Se permite o valiza de ca la de 25-32 kg la venire - plecare din firmă. - fals la plecare ai parte de lăsat în stradă cu bagaj neoferind valiză sau bilet de întoarcere ci doar injurii " fucking rumanian "...

4 - salariu pe România este de 1600 roni indiferent de situație că ai copii în întreținere sau alte situații...

Ps : Firma este formată din 90 % lingai și periatori care fac ce vor ei să le fie bine dar împing să cerem drepturi apoi se dau în spate și rămâi fără susținere.

Deci doar curve care o iau până apuci să vorbești apoi rămâi fără susținere. 

Mulțumesc pentru lecția de viața primită și acord punctaj cu - stafului KOELTRANS BV olandez unde se desfășoară toată activitatea precum și celor 90 % din "colegii mei ". 

Rușinică !

Le transmit prin intermediul spațiului dumneavoastră să se aleagă praful și blestem pe Linda Kuipers pentru zâmbetul pe față și fulaiul pe la spate !

Dragi colegi cred că nu am omis nimic.

Drumuri bune,în ideia că nu se repetă această istorie, a celor 5 care am rămas în stradă ,injurati si batjocoritor chiar de Matias și Gunter patronii KOELTRANS BV. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Rușine scavagismului încurajat de de asazisii colegi fără demnitate fără nimic.Ma intreb acum, cei care au rămas sunt acum oare mulțumiți ?

Olandezii își bat joc de Românii care le bagă banii în buzunare !

Își merită soarta unii dintre ei sunt sclavi în Olanda iar în România firmă este condusă chiar de linda kuipers.

Au ridicat un imperiu cu "facking Rumanian " așa cum ne numesc acum .La ai lor le dau bonus după 6000 de km au alte salarii si mai iau și bani pe pe cabină.Iar noi mâncăm frimiturile lor departe de casă și familie! 

Stim toate astea, domnilor de neatins. 

George cățelul lor la București le face jocul mizerabil.

Câți vor mai veni, la o asemenea firmă ce disprețuiesc și mint șoferii ?

Poate se schimbă ceva după ce voi trimite sesizări în Olanda și România la organele competente.

Ar trebui să lucrăm la ora că Olandezii pentru că activitatea 100 % este desfășurată în Olanda practic .

Concluzia KOELTRANS BV = koeltrans europe dar pe salariile mizere !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Îmi pare rău că s-a ajuns la această formă de protest! 

Cred că s-a văzut că toți sau majoritatea ,sunt nemulțumiți de tăierea diurnei în zilele de plecare sau venire și de mărirea recenta doar la Vida XL !

Dar nu trebuie să blocăm activitatea firmei sau să ne dăm toți demisiile.

Trebuie văzut faptul, că se cere din ce in ce mai mult profesionalism dar pe mai puțini bani. 

Volumul de muncă este mărit ,față de cum era la începutul lui 2016.

S-a mai mărit nimic de zis, de la 1500 dar au apărut și cerințe mult mai mari !

Apoi pe neanunțate au tăiat 50% din zilele care plecăm sau venim, în condițiile care sunt colegi ,care pleacă de acasă dimineață devreme. 

Apoi această mărire concomitentă ,a stârnit controverse în rândul tuturor și explic faptul că sunt unii ,care au probleme de sănătate și nu mai pot pune paletii în lăzi sau descărca încarcă la -20° pe deoparte și ceilalți că nu mai merită ,dacă a meritat vreodată, la frig acești bani ,dacă citez din opiniile lor.

Îmi pare rău ,pentru colegii plecați în aceste condiții. 

Dar a fost alegerea lor, la stresul acumulat.

Cu stimă! 

Drumuri bune fără incidente?  

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cate minciuni si stupizenii spuse intr-o singura postare de cineva angajat de cateva luni care si-a primit banii promisi mereu la timp si cu un program de munca solicitat si primit la alegere gen de 3 sau 4 saptamani cu 2 acasa care a vrut sa stoarca mai multi bani santajand ca nu pleaca in cursa  .

Dupa cum ai spus, mai mult de 95% din colegi au ales sa ramana in firma si asta spune tot. 

Unii vin ca sa munceasca, altii sa provoace greve si sa stoarca mai multi bani.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Intamplator stiu destul de bine cum stau lucrurile la Koeltrans chiar daca nu lucrez la ei si dupa parerea mea e o firma cu conditii de munca si salarizare peste medie. Cred ca sunt primii care inca de la infiintare ani au oferit perioade reduse de lucru si cu salariu mai mare decat minimul pe economie. Exista program de 2 cu 2, 3 cu 2, 4 cu 2, 3 cu o saptamana acasa , cam cum isi doreste soferul !

In fine, hai sa luam si aspectele expuse de tine pe rand :

-1. "se merge fara card la maxim" . Cine face asta ? firma ? Sau tu soferul ? In cazul asta , desi nu cred ca e adevarat tu esti de vina . 

2.  diurna de 59-64 cu salariu fix de 1600 net la program de lucru 3 cu doua acasa , sau 4 cu 2 si transport cu avionul ? Ti se pare putin fata de ce alternative sunt pe piata ? Ca sa nu mai vorbim de cei care trag pentru VidaXl si care nu au treaba cu frigul , sau cu chingile si din care o parte sunt pe sistemul cu odihna la pensiune . Felicitari daca gasesti mai bine , dar cred ca e cam greu. Si unde e mai bine oare e la indemana oricui sa ajunga si sa primeasca din start acesti bani ?

3.  din cate am auzit doar in cazul vostru, al celor cativa care ati refuzat sa plecati in cursa s-a intamplat asta si acum pe buna dreptate , tu vii sa stai la munca o perioada de comun stabilita si apoi te sucesti si lasi firma balta mai ai si pretentii sa ti se ia bilet de avion in scurt la supra pret. Nu scrie nicaieri in lege ca nu te pot aduce cu microbuzul in tara .In mod normal firma asigura transportul cu avionul mereu iar daca la programul asta de lucru  nu ofera si bagaj de cala decat la dus asta e, nu exista lege care sa oblige la asa ceva. Nu cred ca la angajare ti-au fost ascunse aceste lucruri. Cand ai semnat contractul cu ei inseamna ca ai fost de acord cu conditiile de munca si salarizare.

4. am mai spus, majoritatea firmelor cu contract pe Romania dau salariul minim . 1600 si chiar mai mult in functie de vechimea in firma cred ca e un exemplu bun de luat si de catre altii, nu ?

5.  esti vreun statistician ? nu iti este rusine sa jignesti un asa mare numar de soferi ? Tu vorbesti despre demnitate ? Bati palma cu cineva pe o treaba si apoi vrei sa schimbi regulile jocului prin santaj ? Asta e tiganie domnule . Unde ai invatat tu ca asa se face o negociere de salariu ?  Cu ce drept judeci tu colegii care nu te-au sustinut intr-o actiune ilegala ? Bravo lor ca s-au desteptat la timp .Te crezi grevist ? Citeste mai jos ce este o greva si sa ziceti merci daca nu veti fi dati in judecata , ca eu sa fi fost patron asa as fi facut cu "profesionisti" ca tine care habar nu aveti ce inseamna sa ai o afacere de tinut in picioare . Si nu te juca cu focul ca poate te trezesti si cu dosar penal. 

CLICK aici daca vrei sa stii ce inseamna o greva si ce risti daca nu o faci cum trebuie !

6  legat de jumatatea de zi de diurna am studiat si eu, asa cere legea. Si daca firma ar acorda diurna intreaga, la un control de la ANAF , in baza biletelor de avion daca se demonstreaza ca mai mult de 12 ore din acea zi angajatul a fost pe teritoriul Romaniei si a primit diurna intreaga se considera ca a primit bani la negru. De aceea multe firme care isi transporta soferii cu microbuzul platesc o zi de diurna externa si una de diurna interna.

 

In concluzie, nu orice posesor de permis poate fi numit si "profesionist" iar un profesionist nu asa procedeaza cand nu ii mai convin conditiile munca intr-o firma. Cere o negociere , nu rezolva nimic atunci are tot dreptul sa caute altceva mai bun de facut . Poate face cerere de incetare a contractului cu acordul partilor sau isi poate da  demisia cu preaviz, adica forme civilizate de incetare a activitatii.  Dar ce sa-i faci , e greu pentru unii sa invete capitolul ce tine de educatie daca nu au cei 7 ani de acasa sau daca nu au destula minte !

 

Editat de kosfunny
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

''''Intamplator stiu destul de bine cum stau lucrurile la Koeltrans '''eliminat restul citatului,se observa deasupra

 

 

 

Să fim serioși, faptul că se cere mersul fără card, că așa fac unii profi, nu înseamnă că o faceam toți dar încearcă zicând uite unii pot face și dacă e ceva plătim noi. 

Nu am fost de acord și nu voi fi.

Tu rămâi acolo și așteaptă să ai parte de un accident fără card apoi îți vei aminti toată viața. 

Ești unul din cei ce periezi șefii , să-ți fie mai bine treaba ta !

Succes.

Poți să te superi .

Parerea ta nu mă încălzește.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din cate realizez esti analfabet functional. Poti cauta pe google sa vezi ce inseamna.

 

In primul rand am spus ca nu sunt angajat Koeltrans asa ca nu am ce sefi sa perii. Am spus doar ca stiu de la mai multi colegi cum merg lucrurile la ei, cu bune si cu rele ca si in orice firma .

In al doilea rand nu am spus ca eu merg fara card , am spus doar ca nu cred sa se ceara la Koel asa ceva . Poate ne pui un print-screen in care firma indeamna la asa ceva sa ma contrazici. 

In al treilea rand nu vreau sa te incalzeasca parerea mea, din astia ca tine am vazut la viata mea si voi mai vedea. Esti genul atotcunoscator care oriunde ar lucra tinde sa caute vinovati pentru propriile greseli si neputinte . Am facut postarea in primul rand pentru a-i apara pe colegii pe care tu ii denigrezi pe aici si pentru ca alti colegi de calitate sa nu traiasca cu impresia ca la aceasta firma e puscarie asa cum vrei tu sa se creada. Koeltrans mai are de lucru pana va deveni printre primele firme in ce priveste calitatea muncii, a remuneratiei si a orientarii si catre angajat, dar nu pot sa nu fiu realist si sa recunosc ca la ei este mult mai bine decat la multe alte firme la care soferii se inghesuie ca la pomul laudat . Este una dintre firmele la care chiar merita sa te angajezi si la care daca prinzi vechime iti este viata mai buna.  Probabil ca tu nu ai mai mult de cateva luni la ei, se pare ca ai picat testul !

Deci parerea ta chiar nu ma intereseaza, esti un frustrat care nu poate fi obiectiv. 

 

 

Editat de kosfunny
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din cate stim sunt peste 10 soferi care au plecat si care s-au intors la Koeltrans, plus altii care au vrut sa revina dar nu i-am mai acceptat firma pentru ca au facut probleme. Iar asta spune multe. Plus faptul ca multi si-au adus membri ai familiei sa lucreze acolo. Nu iti aduci fratele, tatal, fiul, unchiul undeva unde este rau si riscant. Sunt convins de asta.  Asa ca este cel putin bizar ca cei care s-au intors sa spuna lucruri rele despre firma.

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members
La 21.06.2019 la 14:26, cico_3504 a spus:

Salut, lucrezi la ei sau esti reprezentantul firmei..? sa imi clarific si eu pozitia ta ,...in ambele cazuri te rog sa detaliezi cu informatii..

Indiferent care ar fi pozitia , cele relatate sunt corecte. Koeltrans nu e o firma rea . Eu lucrez la VidaXL si Koeltransul are divizie care trage si pentru noi si de aceea stiu destul de bine cum merg treburile si la ei. Si la Vida si la Koel sunt soferi care si-au adus prieteni , rude  si cine naiba i-ar aduce la rau. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

eu ii raspunsesem utilizatorului ScaniaR dar te-ai simtit tu...😅,nui bai,

conteaza pentru mine care ar fi pozitia,una e din punctul de vedere al angajatorului..alta din punctul de vedere al angajatului

dupa cum ai observat probabil si tu discutiile au inceput odata cu  micsorarea diurnei la unii si marirea la altii,probabil coloana de vida e mai favorizata,nu stiu..presupun

si atunci vreau sa aflu mai multe,de aceea intreb,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut

sunt angajat la Koeltrans, nu s-a micsorat nicaieri diurna, doar s-a marit pe o divizie unde nu se mai marise de mult iar cativa soferi din cealalta divizie care avusesera parte de cateva mariri oricum numai ei in trecut, s-au simtit ofensati ca de ce nu iar si la ei . Ca idee unii din cei care au facut greva vor deja sa revina inapoi ceea ce spune multe. Intotdeauna trebuiesc ascultate si alte versiuni.

O seara frumoasa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

mersi,intradevar trebuie ascultate toate  versiunile,de aceea tot intreb ca sa ne lamurim cit mai multi,cind ai timp poti te rog sa aduci lamuriri despre urmatoarele..

--se cere sa mergi fara card ? sau nu se cere si face asta soferul..din tragere de inima pentru firma

--venirea,plecarea..se petrec fara incidente..? in mod normal ,ca dupa cum vezi cind ies discutii patron-angajat te lasa in drum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • Members

Nu stiu cine are dreptate si cine nu, cert e ca am fost si eu la interviu cu acest George si mi-a zis din start ca se da in program si impeniu. Bineînțeles ca am plecat. Baftă celor care accepta sa fie cârpa olandezilor! 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Banii se dau la timp.. sunt corecti cu banii. Se mai opresc 30-60 eur pentru diferite motive, in special pentru neutilizarea computerului de bord. Diurna 59,2 vida 64,2 frig. Se da peste program la greu, se scoate cardul. La baza te aduce daca lucrezi la frig dar mai faci si pe parcari pauza. La Vida majoritatea pe parcari. Nu platesc autohof etc. Din ce se promite la angajare cam 40 la suta este adevarat. George are vrajeala multa.. talent. Dispaceri romani care vin cu idei sa impresioneze seful.. In rest sclavie moderna

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Tot revine in discutie amanuntul cu conducerea fara card sau cu  depasirea programului de condus,de munca.Aici vina e in totalitate a soferilor si nu inteleg de ce accepta acest lucru

''''Se da peste program la greu, se scoate cardul'''

'''Din ce se promite la angajare cam 40 la suta este adevarat. '''

Se incalca legislatia frecvent,se taie din salariu...si singurul criteriu acceptabil este ca banii se dau la timp,serios...?...pff..rau am ajuns

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Salut

'''Se da peste program la greu, se scoate cardul''' asta este o mare minciuna, cand cineva mai spune asa minciuni sa posteze si inregistrarile pe o saptamana- doua,  ca sa demonstreze asta. Daca era asa  nu ar fi stat decat cativa soferi iar noi avem aproape 200 din care unii de cand s-a infiintat firma. Ca din cauza unui "stau" dispecerii mai  spun soferul trebuie sa dea peste 10-15 min sa ajunga la prima parcare disponibila sau la client daca este in zona, este o chestie rara dar normala in cazul traficului din vest acceptata si de politie. Iar soferii nu sunt obligati sa faca asa ceva.  Dar altfel nu exista curse planificate deja ca sa se realizeze numai cu depasirea programului.

Sau chestia ca nu se respecta ce se promite la angajare. Exemple concrete cu ce nu s-a respectat nu doar vorbe vagi. Daca se respecta numai 40%,  nu prea statea nimeni, de munca se gaseste.

De ce nu au confirmat si alti soferi de la noi din firma aceste lucruri? Ca pot posta ca anonimi pentru ca toti citesc postarile acestea.

O zi frumoasa

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Acum 10 ore, ScaniaR a spus:

... soferul trebuie sa dea peste 10-15 min sa ajunga la prima parcare disponibila sau la client daca este in zona, este o chestie rara dar normala in cazul traficului din vest acceptata si de politie.

🤐🚾💩

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ScaniaR...de ce e o mare minciuna depasirea programului si scoaterea cardului ? sunt colegi care au zis asta,nu numai anonimi,unii au nickname-uri care iti arata si numele...Il ai pe cel din comentariul de deasupra ta..unde si el recunoaste ca acest lucru se intimpla si ca promisiunile de la angajare sunt departe de adevar.Tie ti se pare in regula ca sa depasesti programul de munca,de conducere cu 15 minute doar ca sa ajungi la client,sau in parcare..?Nu e acceptat de politie,poate ca ai tu noroc si dai peste unul ingaduitor care observind ca ai totul corect si aia ar fi singura abatere ar inchide ochii,dar nu e o regula,condu peste 15 minute ca te iarta politistul,sa fim seriosi..Intradevar,soferii gresesc daca accepta acest lucru,oricit ar insista dispecerul soferul plateste.Ai observat ca la unele coloane lucrurile sunt mai bune ,la altele mai rele,tu esti in staf sau lucrezi ca sofer ?  daca da,la ce coloana,nu de alta dar si tu spui lucruri din spatele unui nickname,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.